- Διαφήμιση -

Σου φαίνεται οικείο; Αν ναι, τότε ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών που οι μπούκλες τους είναι υπέροχες τελειώνοντας το styling και μόλις 20 λεπτά αργότερα το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.

Έρευνες δείχνουν πως το πρόβλημα είναι γενετικό και δυστυχώς δεν είναι κάτι που μπορείς να αλλάξεις. Υπάρχουν όμως μερικά κόλπα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

- Διαφήμιση -

1. Τα μαλλιά σου δε χρειάζεται να είναι φρεσκολουσμένα. Αντίθετα μαλλιά μιας ημέρα ή και παραπάνω που δεν είναι πολύ φρέσκα θα βοηθήσουν τις μπούκλες σου να κρατήσουν περισσότερο.

2. Χρησιμοποίησε τα προϊόντα styling σε συνδυασμό με ένα ψαλίδι για μπούκλες. Ιδανικά χρησιμοποίησε τα old time classic ρόλλευ και κράτησέ τα όλο το βράδυ αν είναι εφικτό.

3. Αφού τελειώσεις και οι μπούκλες σου είναι έτοιμες δεν πρέπει να πιάσεις τα μαλλιά σου! Και εννοούμε για όλη τη διάρκεια της μέρας.

Τέλος, το μήκος παίζει ρόλο. Όσο πιο κοντά είναι τα μαλλιά, τόσο καλύτερα στέκονται οι μπούκλες. Δε χρειάζεται βέβαια να έχουμε όλες καρέ, αλλά όσο λιγότερο βάρος έχουν τόσο περισσότερο θα διαρκέσουν.

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ