- Διαφήμιση -

Θεωρείται από πολλούς το φυσικό ελιξίριο των μαλλιών, που μπορεί να δώσει μια εύκολη και γρήγορη λύση σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τα μαλλιά μας. Παρά την άπλη σύστασή του- έλαιο που παράγεται από το εκχύλισμα φύλλων δάφνης σε ελαιόλαδο- το δαφνέλαιο χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες ως φυσικό καλλυντικό από άντρες και γυναίκες με ορατά αποτελέσματα κυρίως στα μαλλιά.

Χάρη στις αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες των φύλλων και των καρπών της δάφνης , αλλά και στις θαυματουργές ιδιότητες του ελαιόλαδου που περιέχει, το δαφνέλαιο χαρίζει ένα λαμπερό αποτέλεσμα στα μαλλιά, δυναμώνοντάς τα. Παράλληλα, λειτουργεί ως «ασπίδα» προστασίας κατά της τριχόπτωσης και της ψαλίδας, προστατεύοντας την τρίχα από τη ρίζα έως την άκρη της!

- Διαφήμιση -

Όσο αφορά τη χρήση του στα μαλλιά σας:

Χρησιμοποιήστε μια ποσότητα ανάλογα με το μήκος των μαλλιών και εφαρμόστε κάθε φορά από τις ρίζες των μαλλιών σας μέχρι τις άκρες, κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις στο τριχωτό της κεφαλής σας, για αρκετά λεπτά, έως ότου ενεργοποιηθούν οι θύλακες της τρίχας . Τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα και αφήστε τα όσο περισσότερο μπορείτε. Στο τέλος ξεβγάλετε με χλιαρό νερό ενώ απλώστε πρώτα το σαμπουάν στα μαλλιά σας ! Ιδανική λύση αν ταλαιπωρείστε από τριχόπτωση.

Φυσικά, για όσες αποζητάτε μια πιο γρήγορη θεραπεία με δαφνέλαιο για λάμψη και αναζοωγόνηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών σας , υπάρχει εναλλακτική λύση! Απλώσετε το στις άκρες των μαλλιών σας και αφήστε το να δράσει τουλάχιστον 45 λεπτά. Έπειτα λουστείτε, ως συνήθως.

Η εφαρμογή του συνίσταται μια φορά την εβδομάδα, λίγο πριν κοιμηθείτε, έτσι ώστε να αφήσετε το δαφνέλαιο να δράσει όλο το βράδυ.

Πηγή: queen.gr

Διάβασε επίσης:

Μαλλιά που μυρίζουν τέλεια με μία κίνηση!

Η διατροφή ευθύνεται για τα άτονα μαλλιά

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ