Αρχική Διατροφή Οι δημοφιλέστερες τροφές κατά της γήρανσης

Οι δημοφιλέστερες τροφές κατά της γήρανσης

590
- Διαφήμιση -

Η ομορφιά περνά από το… πιάτο μας. Όλο και περισσότερες έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η κατανάλωση ορισμένων τροφών αποτελούν ένα αποτελεσματικό τρόπο αντιγήρανσης. Δείτε με ποιες τροφές θα δείχνετε νεότεροι.

Κρεμμύδι
Μπορεί να μην ανέχεστε τη μυρωδιά του αλλά το κρεμμύδι είναι ελιξήριο νεότητας αφού διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος.
Μπρόκολο
Το μπρόκολο είναι η κατεξοχήν αντιγηραντική τροφή αφού εμποδίζει τη συσσώρευση τοξινών στον οργανισμό, ενώ περιέχει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία όπως ψευδάργυρο, μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο, φώσφορο.
Σπανάκι
Δεν είναι μόνο η αγαπημένη τροφή του Ποπάι αφού το σπανάκι χάρη στις  αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, χαρίζει λαμπερό δέρμα και καταπολεμά την τριχόπτωση.
Κακάο
Περιέχει φλαβονοειδή, πράγμα που το κάνει το νούμερο ένα αντιοξειδωτικό της φύσης ενώ χάρη στις ελεύθερες ρίζες που περιέχει, είναι πολύτιμος  σύμμαχος αντι γήρανσης.
Πορτοκάλι
Εκτός από την βιταμίνη C ,που περιέχει είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και ελεύθερες ρίζες, που σταματούν τα σημάδια του χρόνου.
 Ψάρι
Τα ψάρια είναι πλούσια σε ωμέγα τρία καλά λιπαρά τα οποία διατηρούν το κολλαγόνο του δέρματος.
Σταφύλια
Μελέτες έχουν δείξει ότι τα σταφύλια λόγω της υψηλής περιεκτικότητας τους σε βιταμίνες έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες αφού διατηρούν το δέρμα λαμπερό και όμορφο.
Πηγή: iatropedia.gr
Διάβασε επίσης:

Αυτές είναι οι 5 πιο εθιστικές τροφές

- Διαφήμιση -

Τροφές που ανεβάζουν την ερωτική διάθεση

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ