- Διαφήμιση -

Αν και για τις περισσότερες από εµάς οι διαστάσεις της είναι ιδανικές, η Αλέκα Καµηλά οµολογεί στο The BODY, ότι προτιµά τις «γεµάτες» γυναίκες και υποστηρίζει ότι η αληθινή οµορφιά κρύβεται στην αυτοπεποίθηση και όχι στις αναλογίες. 

Η Αλέκα Καµηλά είναι από τις τυχερές γυναίκες που δεν έχει χρειαστεί να ταλαιπωρηθούν µε δίαιτες, αν και έχει φέρει στον κόσµο τρία παιδιά. Η παρουσιάστρια της εκποµπής του Alpha «Όλα παίζουν» οµολογεί ότι, µετά το γάµο της µε τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και τη γέννηση των παιδιών της, έγινε «νοικοκυρά» και άφησε εντελώς τον εαυτό της.

- Διαφήμιση -

Από την Τάνια Μαρκουτσά

Kamila_0045site

 

Φωτογραφίες: Γιάννης Βασταρδής
Styling: Εύη Ρέτζιου, Hair/Make Up: Δηµήτρης Σταµατίου, Βοηθός Φωτογράφου: Ελενα Παρασκευά

Αυτή η εµφάνιση οφείλεται στα καλά γονίδια της µαµάς σου;

Είναι γονιδιακό, αλλά από την πλευρά του µπαµπά, γιατί η µαµά µου δεν θα έλεγα ότι είναι µια ψηλή αδύνατη γυναίκα. Αντίθετα, είναι ευτραφούλα από µικρή… Σίγουρα µε βοήθησε και ο πρωταθλητισµός στο άλµα εις ύψος. Φαντάσου ότι έκανα διπλές προπονήσεις καθηµερινά για µια δεκαετία.

Kamila_0100site

Δεν υπήρχαν στιγµές που αγανακτούσες;

Όχι. Ήταν µια διέξοδος για εµένα ο αθλητισµός. Ήµουν εσωστρεφές παιδί, µε ανασφάλειες, και µου έκανε καλό, µε βοηθούσε να κοινωνικοποιηθώ. Ξέρεις, ήµουν λίγο φοβικό παιδί.

Λίγο πριν το καλοκαίρι, ποια άσκηση θυµάσαι για να είσαι fit;

Η αγαπηµένη άσκηση ήταν πάντα οι κοιλιακοί. Μπορώ να κάνω πάρα πολλούς, χωρίς να κουραστώ. Γέννησα τρεις φορές, έγινε «τούµπανο» η κοιλιά µου και µετά από ένα διάστηµα ήταν flat. Αργούσα όµως να χάσω τα κιλά της εγκυµοσύνης, γιατί έπαιρνα από 22 έως 25 σε καθεµιά και γεννούσα µε καισαρική.

Kamila_0254 copysite

Είσαι ανασφαλής;

Είµαι, δυστυχώς… Και δεν το λέω για να προκαλέσω εντυπώσεις. Λυπάµαι που θα το πω, αλλά έχω πρόβληµα µε τον εαυτό µου και είναι κάτι που µε κατατρέχει από τα παιδικά µου χρόνια και προσπαθώ να το «δουλέψω»…Δεν κάνω κοµπλεξισµούς…

Και πώς τα έχανες; Με δίαιτα;

Όχι, δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα έτσι όπως το εννοείς. Πρόσεχα, όµως, απέφευγα κάποια πράγµατα, αλλά όχι µε αυστηρό τρόπο.

Τι δεν τρως ποτέ;

Δεν µου αρέσουν τα γλυκά. Τα σιχαίνοµαι. Η µόνη ζάχαρη που παίρνω είναι µε τον καφέ µου… Βάζω τρία κουταλάκια ζάχαρη στον καφέ, και όταν έχω τα ορµονικά µου, µπορεί να φάω καµιά σοκολάτα.

Τα λιπαρά δεν σε τροµάζουν;

Mου αρέσει το φαγητό πάρα πολύ και τρώω τα πάντα. Δεν τρώω πλέον τόσο «βρόµικο» – γιατί παλιότερα έτρωγα πάρα πολύ. Με πειράζει, όµως, πλέον στο στοµάχι. Καθώς περνάνε τα χρόνια, το στοµάχι γίνεται πιο ευαίσθητο.

Τρως πάρα πολύ;

Δεν τρώω µεγάλες ποσότητες, αλλά τρώω συνέχεια. Προτιµώ τα µικρά και συχνά γεύµατα όχι για να είµαι αδύνατη αλλά γιατί µου αρέσει. Το µόνο κακό είναι ότι δεν τρώω ποτέ πρωινό, δεν µπορώ να φάω το πρωί. Είναι αλήθεια, όµως, ότι µετά από κάποια χρόνια το καλό σώµα θέλει θυσίες. Οµολογώ ότι έχω µπει στη διαδικασία να σκέφτοµαι ότι από εδώ και πέρα πρέπει να προσέχω, και κυρίως την ποιότητα του φαγητού.

Kamila_0029site

 

Τι θα ήθελες διαφορετικό επάνω σου;

Δεν θέλω κάτι συγκεκριµένο. Είναι ότι αυτό που εµείς οι γυναίκες βλέπουµε στον καθρέφτη δεν είναι αυτό που βλέπουν οι άλλοι. Κι αυτό που έχεις στο κεφάλι σου δεν είναι αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη… Εδώ η Irina Shayk και ένιωθε άσχηµη – αν είναι δυνατόν! Το µαγικό είναι να συντονίσεις το τι παίρνεις από τους άλλους, τι δείχνει ο καθρέφτης και τι αισθάνεσαι.

Είσαι µαταιόδοξη;

Ματαιόδοξη ήµουν και είµαι µέχρι και σήµερα. Απλώς η µαταιοδοξία µου αλλάζει µορφές. Νοµίζω ότι είναι µικρόβιο, δεν φεύγει, αλλά µέσα στα χρόνια εξισορροπείται. Μαθαίνεις να τη διαχειρίζεσαι.

Έχεις µια κόρη. Επηρεάζονται τα νέα κορίτσια από το πρότυπο του ανορεξικού µοντέλου;

Εννοείται! Στο µόντελινγκ είναι σαν να γίνεται διαγωνισµός ανορεξίας. Εµένα προσωπικά δεν µου αρέσουν καθόλου τα ανορεξικά µοντέλα και θεωρώ ότι επηρεάζουν αρνητικά τα παιδιά. Μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι πιο γεµάτες από εµένα. Θεωρώ σέξι µια γυναίκα που έχει αυτά τα θηλυκά στοιχεία, που έχει λίγο… λιπάκι. Αν ήµουν άντρας, θα µε έλκυαν τέτοιου είδους γυναίκες και όχι οι πολύ ψηλές και αδύνατες. Μου αρέσουν οι σχηµατισµένες γυναίκες, που έχουν λίγο µπουτάκι, λίγο παραπάνω ποπάκι… Η Monica Bellucci, για παράδειγµα, είναι θεά!

Η Kim Kardashian;

Αν ζούσε η Kardashian στην Ελλάδα, θα την είχαµε τρελάνει στην καζούρα! Η γυναίκα έχει καταφέρει να κάνει το ελάττωµα προτέρηµα. Στη χώρα της παχυσαρκίας, έχει πουλήσει το αδύνατο σηµείο της για το πιο δυνατό της – είναι φοβερό! Στην Ελλάδα, όσο όµορφη και να ήταν, θα την είχαµε κατασπαράξει.

Πώς είσαι µε τη διατροφή των παιδιών σου;

Δεν είµαι πολύ αυστηρή, αλλά δεν θέλω να κάνουν και πολλές ατασθαλίες. Όταν τρώνε «σαβούρα», εκνευρίζοµαι. Για την υγεία τους, όχι µήπως παχύνουν. Θέλω να τρώνε το µαγειρευτό φαγητό, το παραδοσιακό, µε όλες τις βιταµίνες, τα φρούτα, τις σαλάτες. Τους αφήνω να φάνε µια χαζοµάρα κάθε µέρα, αλλά αφού φάνε το φαγητό τους. Είµαστε µια οικογένεια που σίγουρα µια φορά την εβδοµάδα θα παραγγείλουµε πίτσα ή σουβλάκια. Κυρίως τα Σαββατοκύριακα, που βαριόµαστε να µαγειρέψουµε.

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ