- Διαφήμιση -

Ο ταυτόχρονος οργασμός δύσκολα επιτυγχάνεται. Δεν είναι όμως ακατόρθωτος. Με τους παρακάτω τρόπους δες πως θα φτάσεις εύκολα στην κορύφωση.  

1. Σύμφωνα με έρευνα γνωστού γυναικείου περιοδικού το 75% των γυναικών πρέπει να νιώθει οικεία με τον σύντροφό του για να έρθει σε οργασμό.

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα και με τις επιστημονικές έρευνες για να επιτύχεις οργασμό (πόσο μάλλον ταυτόχρονο) πρέπει να νιώθεις άνετα με τον ερωτικό σου παρτενέρ, να αισθάνεσαι πως σου φέρεται καλά και να νοιάζεται για σένα. Ακόμη, πολλές γυναίκες παραβλέπουν τον πιο σημαντικό κανόνα του παιχνιδιού: κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης διατήρησε την οπτική επαφή. Φέρνει οικειότητα και βοηθάει και τους δύο να έρθουν στην κορύφωση.

2. Ούτε σταγόνα αλκόολ!

Η τεκίλα και οι βότκες δεν θα σας βοηθήσουν. Το αλκοόλ παράγει κάποιες ουσίες που δημιουργούν οίδημα στην ευαίσθητη περιοχή, γεγονός που εμποδίζει τη βαθιά διείσδυση και αυτό λειτουργεί ανασταλτικά στη γυναικεία κορύφωση.

3. Πες ναι στο στοματικό σεξ!

Αν θες να φτάσεις σε οργασμό χρειάζεσαι άμεση διέγερση όχι απλώς διείσδυση. Πες του να προκαλέσει ερεθισμό στην περιοχή σου με μερικά αισθησιακά χάδια και φιλιά. Μόλις νιώθεις πως πλησιάζεις στο σημείο… έκρηξης πες του να ξεκινήσει και πάλι τη διείσδυση.

4. Με το καλημέρα σας!

Πολλές γυναίκες -όπως και οι άντρες- βρίσκονται στο ερωτικό τους ζενίθ μόλις ξυπνήσουν από το βραδινό ύπνο. Προτίμησε τις πρωινές ώρες (ναι, βάλε το ξυπνητήρι πιο νωρίς) καθώς, βιολογικά μιλώντας, έχετε περισσότερες πιθανότητες.

5. Εντόπισε τις μέρες που έχεις ωορρηξία.

Την 13η μέρα του κύκλου σου τα επίπεδα τεστοστερόνης στο σώμα σου είναι στα υψηλότερα επίπεδα του μήνα με αποτέλεσμα να έχεις μεγαλύτερη σεξουαλική διάθεση και περισσότερες πιθανότητες για οργασμό. Εκμεταλλεύσου το- λαμβάνοντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, μην το ξεχνάς ποτέ!

6. Πόνταρε και στη βοήθεια του δαχτυλιδιού!

Αν η κορύφωσή σου προκαλείται με κλειτοριδική διέγερση ένας τρόπος να έρθετε σε οργασμό μαζί είναι να δοκιμάσεις το γνωστό sex toy σε μορφή δαχτυλιδιού που μπορεί να σε ερεθίσει σε όποια στάση και αν επιλέξετε. Εκείνος δηλαδή θα απολαμβάνει την αγαπημένη του στάση και εσύ με το δαχτυλίδι θα λαμβάνεις τη διέγερση που χρειάζεσαι.

Πηγή: www.queen.gr

Διάβασε επίσης:

Σεξ – Αυτές οι στάσεις θα σε πάνε στον… παράδεισο!

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα – Με ποιες εξετάσεις θα είσαι πάντα… safe

Μυστικά για σεξουαλική διέγερση

 

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ