Ο στιγμιαίος καφές τύπου φραπέ έχει μπει πολλές φορές στο στόχαστρο των διατροφολόγων. Τώρα, η φήμη του αποκαθίσταται, καθώς το τμήμα Διατροφής στη σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ απεφάνθη ότι ο στιγμιαίος καφές έχει λιγότερη καφεστόλη από τον γαλλικό και τον ελληνικό καφέ. Η καφεστόλη είναι μια ουσία που μπορεί να αυξήσει τη χοληστερόλη. Γι’ αυτό, αν έχεις ήδη υψηλή χοληστερόλη ή οικογενειακό ιστορικό καρδιακής νόσου, ο στιγμιαίος καφές είναι καλύτερη επιλογή από τυς υπόλοιπους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ