Θα απολαύσω το παγωτό μου και φέτος το καλοκαίρι γιατί περιέχει ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, βιταμίνες Α, D και B1, B2, B6, ακόμη κακάο, ξηρούς καρπούς και φρούτα, που σημαίνει αντιοξειδωτικά, πρωτεΐνες γάλακτος, έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη διότι είναι σύνθετη τροφή και μου φτιάχνει τη διάθεση. Θα προτιμήσω παγωτό ξυλάκι χωρίς επικάλυψη σοκολάτας επειδή έχει λίγες θερμίδες και γρανίτα ή σορμπέ που περιέχουν ελάχιστα ή καθόλου λιπαρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ