- Διαφήμιση -

Γνωρίζεις πως το λάδι καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός κουζίνας και μάλιστα για την προσωπική σου περιποίηση; Αν όχι, στο παρακάτω άρθρο θα βρεις όλες τις εφαρμογές αυτού του φυσικού προϊόντος.

Μάσκα μαλλιών

- Διαφήμιση -

Το λάδι καρύδας έχει κρεμώδη υφή όταν βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου, όμως μόλις ζεσταθεί γίνεται υγρό. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι, όταν βρίσκεσαι στο ντους, αφού λουστείς, να απλώσεις μια γενναιόδωρη ποσότητα στα μαλλιά σου, άφησέ το για 5 λεπτά τουλάχιστον και ξέπλυνε με άφθονο νερό.

Λάδι σώματος

Στην κρεμώδη του υφή το λάδι καρύδας, λειτουργεί τέλεια σαν ενυδατική κρέμα σώματος. Άπλωσε τη μετά το ντους και άφησέ το να απορροφηθεί φυσικά. Το αποτέλεσμα θα είναι μια βελούδινη επιδερμίδα.

Lip Balm

Αν τα χείλη σου “σκάνε” εύκολα, ειδικά το χειμώνα, δοκίμασε να τα ενυδατώσεις με λάδι καρύδας. Έχε μαζί σου πάντα μια μικρή ποσότητα, και όποτε νιώθεις την ανάγκη, με το δάχτυλό σου άπλωσε μια μικρή ποσότητα.

Στο μανικιούρ

Τα έντονα πετσάκια είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά, απλώνοντας όμως μια μικρή ποσότητα από λάδι καρύδας, τα βοηθάς να μαλακώσουν και στη συνέχεια με το ειδικό εργαλείο τα σπρώχνεις προς τα μέσα.

Κρέμα ματιών

Το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι πολύ λεπτό και ευαίσθητο, κάνοντας πολύ εύκολα γραμμές, ρυτίδες και μαύρους κύκλους. Αν δεν θέλεις να ξοδεύεις μια περιουσία σε κρέμες ματιών, τότε μια μικρή ποσότητα λάδι καρύδας, θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ