- Διαφήμιση -

Όσα καλλυντικά ομορφιάς κι αν έχεις δοκιμάσει, όσο αποτελεσματικά κι αν είναι, πάντα υπάρχουν μικρά tips που μπορείς να τα κάνεις να δουλέψουν ακόμα καλύτερα.

Πάντα καθαρό καθαρό πρόσωπο

- Διαφήμιση -

Πάντα πλύνε και καθάριζε το πρόσωπό σου καλά πριν χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε προϊόν ομορφιάς. Με αυτόν τον τρόπο εξωγενείς παράγοντες (καυσαέριο κλπ.) δεν θα επηρεάσουν την επιδερμίδα σου.

Όχι τελείως στεγνό δέρμα

Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύεται, το δέρμα δεν έχει την ανάγκη να είναι τελείως στεγνό πριν απλώσεις κάποιο προϊόν. Αντίθετα πλύνε το πρόσωπο σου με χλιαρό νερό και εφάρμοσε κατευθείαν την κρέμα σου.

Μην το παρακάνεις

Η ρετινόλη αποτελεί το διαχρονικό συστατικό στην τοπική περιποίηση δέρματος. Συνιστάται από τις ρυτίδες μέχρι την ακμή με θεαματικά αποτελέσματα. Η χρήση της όμως πρέπει να γίνεται με μέτρο, γιατί σε μεγάλες ποσότητες δημιουργεί ξηρότητα ακόμα και φλεγμονές.

Σωστή αποθήκευση

Τα προιόντα σου για να λειτουργήσουν καλύτερα και να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα χρειάζονται συντήρηση. Αποθήκευσε τα σε ένα δροσερό και σκοτεινό σημείο, γιατί η έκθεση στο έντονο φως μειώνει τη δράση τους.

Προστάτεψε το δέρμα σου

Το αντηλιακό είναι απαραίτητο καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου. Προστατεύει το δέρμα σου από την υπεριώδη ακτινοβολία και από τα σημάδια γήρατος.

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ