Χώρισες; Και τώρα τι γίνεται µε τον πρώην σύντροφό σου και τα προφίλ σας στο Facebook; Τον κάνεις block ή delete;

Το Facebook έρχεται να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, δηµιουργώντας ένα νέο εργαλείο που σου δίνει τη δυνατότητα να ορίζεις εσύ τι θα βλέπει και τι όχι από το προφίλ σου, τις αναρτήσεις σου και τις φωτογραφίες σου. Φυσικά, τα αντίστοιχα ισχύουν και για το δικό του προφίλ!

Διάβασε επίσης:

Το Facebook δεν σου τρώει τόσο χρόνο

Τι δείχνει για εκείνον ο τρόπος που κοιμάται;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ