Ένα πρωτότυπο ορεκτικό με πλούσια γεύση! 

Υλικά για 2-4 άτομα– 250 γραμμάρια φρέσκα ρικότα
– 100 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
– 1 αυγό
– 40 γραμμάρια (1/4 φλιτζανιού) αλεύρι
– 750ml (3 φλιτζάνια) ηλιέλαιο για το τηγάνισμαΕκτέλεση

1.
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε μαζί το τυρί ρικότα, το αυγό, τη φέτα, το αλεύρι με ένα μίξερ μέχρι να γίνει ένα απαλό και λείο μείγμα. Καλύψτε και τοποθετήστε στο ψυγείο για 10.

2. Ζεσταίνετε το ηλιέλαιο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και με μια κουταλιά της σούπας ρίχνετε σε μπαλάκια το μείγμα στο ζεστό ηλιέλαιο.

3. Τηγανίστε τους λουκουμάδες για 2-3 λεπτά από όλες τις μεριές. Μεταφέρετε σε μια πιατέλα με χαρτοπετσέτα και αφήνετε λίγα λεπτά μέχρι να στραγγίξουν. Σερβίρετε τους λουκουμάδες με σάλτσα κοκτέιλ.

Πηγή: sidagi.gr

Διάβασε επίσης:

Ψητές πατάτες με τονοσαλάτα & τσένταρ!

Στρούντελ Κοτόπουλο: Μια απρόσμενα νόστιμη συνταγή!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ