Το καλοκαίρι έφτασε και σου έχουμε ένα από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά γλυκά, το μπισκοτοζελέ. Δροσερό, εύκολο και με υλικά που σίγουρα έχεις στην κουζίνα σου.

Θα χρειαστείς
1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ ή σαβουαγιάρ
2 φακελάκια κρέμα στιγμής βανίλια
2 φακελάκια ζελέ φράουλα
1 ποτήρι γάλα με λίγο κονιάκ
σαντιγί

Εκτέλεση
-Πρώτα φτιάχνουμε το ζελέ και το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο.
-Έπειτα ετοιμάζουμε την κρέμα στιγμής σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί και την αφήνουμε λίγο να «σταθεί».
-Στη συνέχεια βουτάμε στο γάλα τα πτι-μπερ και βάζουμε μία στρώση από αυτά σε ένα πιρέξ.
-Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα βανίλια και το βάζουμε το πιρέξ για λίγο στο ψυγείο.
-Όταν το ζελέ αρχίσει να πήζει (προσοχή, όχι πολύ), τότε το ρίχνουμε και αυτό στο πιρέξ –πάνω από την κρέμα– και ξαναβάζουμε το γλυκό στο ψυγείο έως ότου παγώσει το ζελέ. Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε στο ζελέ ψιλοκομμένα κομμάτια φρούτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ