Το αυθεντικό τσάι της Ιαπωνίας «πρωταγωνιστεί» στην παραδοσιακή ιαπωνική τελετή του τσαγιού εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Γιατί ξεχωρίζει;

Επειδή θεωρείται ότι περιέχει έως και 15 φορές περισσότερα θερπτικά συστατικά από τα υπόλοιπα είδη τσαγιού. Η υψηλή περιεκτικότητα του σε κατεχίνες, και συγκεκριμένα EGCG, που έχει δράση κατά του καρκίνου, του δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία. Τη σκόνη του μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και σε φαγητά και γλυκά. Υπάρχουν εκατοντάδες συνταγές.

Διάβασε επίσης:

Το… παιχνιδιάρικο τσάι!

Το λευκό τσάι & τα μυστικά του!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ