Αυτή η συνταγή θα σου δώσει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι μέσα στην ημέρα. Μπορείς επίσης να την επιλέξεις για το Κυριακάτικο τραπέζι αφού κλέβει τις εντυπώσεις με μόνο 3 πόντους TBS .

Υλικά για 20 μικρά κομμάτια

Έτοιμο φύλλο χωριάτικο για πίτα

Για τη γέμιση:

1 πακέτο μανιτάρια πλευρότους (συσκευασία 400 γρ.)

1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπερια

200 γρ. κασέρι

50 γρ. γραβιέρα

50 ml ελαιόλαδο

50 ml κρασί

Αλάτι, μαύρο πιπέρι

κόκκινο γλυκό πιπέρι

3 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός

Εκτέλεση

1 ψιλόκοψε τα μανιτάρια και σοτάρισέ τα με λίγο ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι. Ψιλόκοψε τις πιπεριές και πρόσθεσέ τες στα μανιτάρια. Ρίξε αλάτι, μαύρο και κόκκινο πιπέρι. Σβήσε με το κρασί και άφησέ τα για λίγο να σιγοβράσουν.

2 Τρίψε τα τυριά, ψιλόκοψε το μαϊντανό και πρόσθεσέ τα στη γέμιση, με λίγο ελαιόλαδο. Άφησε τη γέμιση λίγο να κρυώσει.

3 Λάδωσε ένα ταψί και βάλε τρία φύλλα κάτω, τη γέμιση και από πάνω άλλα τρία φύλλα. Άλειψε με ελάχιστο λάδι την επιφάνεια και ράντισε με νερό.

4 Ψήσε στους 190°C για 30′, πάνω κάτω.

Διάβασε επίσης:

Συνταγή: Αγκιναρόπιτα

Τραχανότουρτα µε σύγκλινο & αυγό µάτι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ