- Διαφήμιση -
Ο μύθος λέει πως ο καφές με το γάλα είναι και πιο ελαφρύς.
Στην πραγματικότητα όμως συμβαίνει ακριβώς ο αντίθετο! Το γάλα κάνει τον καφέ πιο βαρύ και όχι πιο ελαφρύ. Ο συνδυασμός της καφεΐνης με την καζείνη (πρόκειται για πρωτεΐνη του γάλακτος) δημιουργεί αδιάλυτους θρόμβους, οι οποίοι δεν μπορούν να διασπαστούν εύκολα από τα γαστρικά υγρά.
- Διαφήμιση -
Διάβασε επίσης:
Καφές: Να πίνει κανείς ή να μην πίνει;
- Διαφήμιση -