- Διαφήμιση -
Αρχική Celebrities Με αυτό το φρούτο αδυνάτισε κι άλλο η Ελένη Χατζίδου – Απαγορεύεται...

Με αυτό το φρούτο αδυνάτισε κι άλλο η Ελένη Χατζίδου – Απαγορεύεται η υπερβολική κατανάλωσή του

Η Ελένη Χατζίδου είχε παραδεχτεί πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 20 κιλά. Ωστόσο σήμερα, η λαμπερή τραγουδίστρια έχει επανέλθει πλήρως στα κιλά της.

Το σώμα της Ελένης Χατζίδου πλέον δεν προδίδει για κανένα λόγο πως πριν λίγους μήνες γέννησε! Έχει αδυνατίσει κι άλλο και το μυστικό της βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο φρούτο που όμως απαγορεύεται να φας πολύ μέσα στην ημέρα γιατί περιέχει ζάχαρη.

Με το Καλοκαίρι #Not να έχει κερδίσει το κοινό, η Ελένη Χατζίδου με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι και να σχεδιάζουν μίνι αποδράσεις σε κοντινά νησιά για χαλαρά Σαββατοκύριακα. Πάντα με την απαραίτητη φέτα καρπούζι στο χέρι, όπως αναγράφει το περιοδικό You και η Μαρία Παπαθανασίου.

Παχαίνει το καρπούζι; Τι πρέπει να γνωρίζεις σύμφωνα με την διαιτολόγο

Το καρπούζι αποτελεί το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο. Η ιστορία του ξεκινά από την Αίγυπτο, όταν έγινε η πρώτη συγκομιδή πριν από περίπου 5.000 χρόνια και αργότερα εξαπλώθηκε σε πολλά μέρη της γης. Η ποσότητα από το καρπούζι που αντιστοιχεί σε ένα φρούτο, είναι 1 και ¼ του φλιτζανιού.

Τα 100 γραμμάρια δίνουν μόλις 30 θερμίδες. Σχεδόν το 92% είναι νερό, γεγονός που βοηθά στη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού μας, ενώ το 7,55% αποτελείται από υδατάνθρακες, εκ των οποίων το 6,2% είναι σάκχαρα και ένα 0,4% διαιτητικές ίνες. Είναι πλούσιο σε καροτενοειδή, θειαμίνη, βιταμίνη Β6, κάλιο, μαγνήσιο και φλαβονοειδή, δεν περιέχει λίπος και χοληστερόλη.about:blank

Επιπλέον, το καρπούζι είναι πηγή μιας πρόδρομης ουσίας της βιταμίνης Α που δρα ως αντιοξειδωτικό, γνωστό ως β-καροτένιο, ενώ περιέχει σημαντικές ποσότητες βιταμίνης C, η οποία είναι υπεύθυνη για τη σύνθεση του κολλαγόνου που προστατεύει τα μαλλιά και το δέρμα.

Πηγή: youweekly.gr

Exit mobile version