- Διαφήμιση -
Αρχική Celebrities Νίκος Μουτσινάς: Η πιο δυνατή του σχέση – Έχει μεγάλη αδυναμία

Νίκος Μουτσινάς: Η πιο δυνατή του σχέση – Έχει μεγάλη αδυναμία

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μιλάει ποτέ για την προσωπική του ζωή. Σε σπάνιες συνεντεύξεις έχει αναφερθεί πολύ λίγες φορές για το τι συμβαίνει όμως εμείς ψάξαμε και βρήκαμε την μεγάλη του αδυναμία. Ποια είναι η πιο δυνατή σχέση που έχει ο Νίκος Μουτσινάς και πού δεν μπορεί να αρνηθεί (σχεδόν) τίποτα;

Ο παρουσιαστής μετά τον χαμό της μητέρας του, έχει βρει την ψυχική του ηρεμία σε φίλους αλλά και σε 3 μέλη της οικογένειάς του, όπως τα χαρακτηρίζει ο ίδιος. Είναι άλλωστε συγκάτοικοί του και ο Νίκος Μουτσινάς, φροντίζει καθημερινά για να μην τους λείψει τίποτα.

Ο λόγος για τα 3 πανέμορφα ζωάκια, πρώην αδέσποτα που προς τιμήν του έχει υιοθετήσει. Ο Άντι, ο Τρίκι είναι τα 2 από τα 3 κατοικίδιά του αλλά η σταρ για εμάς είναι η… Τζουτζούμπι! Η ολόλευκη γάτα του παρουσιαστή είναι ίσως η πιο δυνατή του σχέση αφού της έχει μεγάλη αδυναμία. Το προφίλ του στο Instagram είναι γεμάτο από βίντεό της και το τελευταίο μας έκανε να γελάσουμε πραγματικά!

Ο Νίκος Μουτσινάς και η… σχέση του σε βίντεο

Έχει και παπαγάλο – Η απίστευτη έκπληξη από την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου σκέφτηκε να μεγαλώσει την παρέα στο σπίτι του, κάνοντάς του ένα παρόμοιο δώρο, όταν πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του! Ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να είχε μεγάλη απορία για την έκπληξη που τον περίμενε, ωστόσο η αγωνία του θα παρατεινόταν μέχρι το τέλος της συνέντευξης.

«Σου έφερα και κάτι άλλο να κάνει παρέα με τα ζώα. Μέσα στο καμαρίνι είναι και γενικά θα σου μιλάει…», είπε η Έλλη Κοκκίνου. Τότε ο παρουσιαστής που είχε μείνει έκπληκτος προσπάθησε να μαντέψει ποιο είναι το δώρο του και τα κατάφερε με την πρώτη, αφού τον περίμενε στο καμαρίνι του ένας παπαγάλος. Το τι απέγινε το πτηνό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε όμως σίγουρα ο παρουσιαστής είναι τόσο φιλόζωος, που κατά πάσα πιθανότητα, τον πήρε και αυτόν στο σπίτι του!

Δείτε και αυτό: Νίκος Μουτσινάς: Το τρόφιμο – θησαυρός που τρώει το πρωί! Έτσι χάνει κιλά

Exit mobile version