- Διαφήμιση -
Αρχική Celebrities Ζέτα Μακρυπούλια: Ξεκίνησε σαν μοντέλο με αυτό το ύψος – Πώς μένει...

Ζέτα Μακρυπούλια: Ξεκίνησε σαν μοντέλο με αυτό το ύψος – Πώς μένει στα κιλά της

Μπορεί πλέον να έχει καθιερωθεί σαν ηθοποιός και παρουσιάστρια, αλλά η Ζέτα Μακρυπούλια όταν ξεκίνησε την καριέρα της, δούλευε σαν μοντέλο! Το ύψος που έχει η Ζέτα Μακρυπούλια την είχε βοηθήσει αρκετά, μιας και μοιάζει σχεδόν δίμετρη από την τηλεόραση.

Στην πραγματικότητα βέβαια, δεν απέχει και πολύ από αυτό! Η ίδια, έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Ένα χρόνο αργότερα, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και τη σεζόν 1995-1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά».

Ξεχώρισε αμέσως για το όμορφο της πρόσωπο και το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό. Αν και παλαιότερα ήταν πιο… ζουμερή, τα τελευταία χρόνια κρατιέται σταθερή στα κιλά της.

Το ύψος και τα κιλά που έχει η Ζέτα Μακρυπούλια

“Κάποια στιγμή στη ζωή μου λίγο το παράκανα, λίγο που έφαγα παραπάνω, λίγο που έλεγα ότι εντάξει δεν παχαίνω εγώ… Όλα αυτά δηλαδή που σκέφτεται κάποιος που συνήθως είναι αδύνατος, πήρα περίπου 10 κιλά. Αυτά τα 10 κιλά αποφάσισα να τα χάσω, αλλά πριν από αυτό έκανα κάποιες εξετάσεις, πήγα σε έναν διατροφολόγο, έκανα κάποιες εξετάσεις γιατί πιστεύω ότι είναι πολλά πράγματα που κάποιος πρέπει να κοιτάξει πριν πει απλώς ξεκινώ μια δίαιτα.

Έκανα διατροφή για 1 χρόνο, και όχι για ένα με δύο μήνες, ένα χρόνο σταθερά, στρατιωτικά την τήρησα και έχασα τελικά παραπάνω κιλά από αυτά που ήθελα, έχασα γύρω στα 14. Εύκολα πήρα τα άλλα 4 και πια είμαι εντάξει. Το προσωπικό μου συμπέρασμα για τα κιλά είναι ότι η σημασία της ψυχολογίας είναι το Α και το Ω για όλα τα πράγματα κατά τη γνώμη μου”, εκμυστηρεύτηκε η Ζέτα Μακρυπούλια στο “Όλα για την υγεία”.

“Στην αρχή ήθελα να χάσω πέντε κιλά για τα γυρίσματα μιας ταινίας, ξεκίνησα διατροφή δειλά δειλά χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω και τελικά έφτασα να έχω χάσει, 14 κιλά. Ήθελα να φτάσω 60 κιλά ή ιδανικά 57. Αλλά έφτασα 51 με 52 και όταν είδα τον εαυτό μου σε μια άλλη ταινία είπα φτάνει.

Με είδα στη πρεμιέρα της ταινίας και είχε αλλάξει το πρόσωπο μου, είχα γωνίες και κοψίματα που δεν τα είχα ποτέ και αποφάσισα και πάρω ένα δύο κιλά”, εξηγεί η όμορφη ηθοποιός. Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το ύψος της είναι 1,72! Εντυπωσιακό, δε νομίζετε;

Δείτε και αυτό: Άλλος άνθρωπος! Η ΔΙΑΙΤΑ της Ζέτας Μακρυπούλια για να χάσει 10 κιλά άμεσα!

Exit mobile version