- Διαφήμιση -
Αρχική Celebrities Αλέκα Καμηλά: Μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά ομορφιάς της!

Αλέκα Καμηλά: Μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά ομορφιάς της!

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Αλέκας Καμηλά που μοιράστηκε αποκλειστικά με τις αναγνώστριες του The BODY! Υιοθέτησέ τα για τέλεια αποτελέσματα!

Το µυστικό είναι στα σπίτια µας

“Μην ψάχνεις αλλού το… µαγικό ελιξίριο, το έχουµε σπίτι µας: το νερό. Αυτή η φυσική πηγή ενέργειας και φρεσκάδας είναι στα σπίτια όλων και δεν κοστίζει. Μόλις ξυπνάω, πίνω ένα ποτήρι νερό.”

Η αυτοπεποίθηση

“Επειδή έχω περάσει πολλά χρόνια από τη θέση της νοικοκυράς που είναι «δούλα και κυρά», θέλω να πω –και το κατάλαβα αργά– ότι πρέπει να φτιαχνόµαστε µόνες µας, για τον εαυτό µας. Ούτε για τον άντρα µας, ούτε για τους γύρω µας. Αν µένεις πολλές ώρες στο σπίτι, βάλε δυνατά τη µουσική και χόρεψε σαν να είσαι στο «Dancing with the stars». Για σένα. Και θα γυµναστείς και θα φτιάξει η διάθεσή σου και θα νιώσεις καλύτερα. Βάλε µόνο το βρακί σου και χόρεψε! Θα σε «φτιάξει» αυτό τρελά. Θαύµασε τον εαυτό σου. Αν το κάνεις συνέχεια, θα δεις ότι θα νιώθεις σταδιακά όλο και πιο όµορφη… Το σπίτι σε τρώει, σε καταπίνει.”

Η αναπνοή

“Είτε περπατάω είτε µαγειρεύω είτε µιλάω, λειτουργώ µε την κοιλιά. Είναι ένα κόλπο που έµαθα όταν ήµουν αθλήτρια και έχει γίνει πλέον µια φυσική κατάσταση. Είναι σαν να κάνω κοιλιακούς όλη την ηµέρα.”

Διάβασε επίσης:

Αλέκα Καμηλά – Προτιμώ τις «γεμάτες» γυναίκες!

Η ΔΙΑΙΤΑ της Μαρίας Μπεκατώρου: Δες τι «έκοψε» και έχασε 7 κιλά!

Exit mobile version