- Διαφήμιση -

Το γρήγορο σεξ είναι απελευθερωτικό, χτίζει οικειότητα και δίνει τη μέγιστη ικανοποίηση στο μικρότερο δυνατό χρόνο! Λοιπόν, τι λες, είσαι για ένα στα γρήγορα;

Από την Έλλη Μαραγκάκη

- Διαφήμιση -

Ξεκίνα να σκέφτεσαι και να νιώθεις σέξι. Ακόμα κι αν έχεις μόνο μερικά λεπτά στη διάθεσή σου για να προετοιμαστείς ψυχολογικά, σκέψου πράγματα που ξέρεις ότι σε φτιάχνουν, όπως εκείνη τη φορά που έκανες σεξ και σου ‘χει μείνει αξέχαστο! Προετοίμασε το μυαλό σου και να σαι σίγουρη ότι το σώμα σου θ’ ακολουθήσει. Έτσι κι αλλιώς, σε τόσο λίγο χρόνο τα προκαταρκτικά δεν είναι στο μενού.

Κατευθείαν στο ψητό!

Όταν παλεύεις με τον χρόνο, δεν είναι σίγουρα η στιγμή για πειραματισμούς. Άφησε κατά μέρος τις σκέψεις για νέες στάσεις και ακολούθησε την πεπατημένη και σίγουρη μέθοδο. Έτσι, η απόλαυση είναι εξασφαλισμένη.

Να είσαι εγωίστρια

Σίγουρα ξέρεις τι είναι αυτό που σου δίνει τη μέγιστη ικανοποίηση στο σεξ. Είναι, λοιπόν, η στιγμή να το εφαρμόσεις! Όταν κάνεις σεξ στα γρήγορα πρέπει να εξασφαλίσεις ότι θα έρθεις σε οργασμό, αλλιώς δεν χρειάζεται καν να μπεις στον κόπο! Δεν είναι κακό να βάλεις στο παιχνίδι και κάποιο sex toy για μέγιστη απόλαυση!

Αφέσου ελεύθερη

Ο οργασμός έρχεται ευκολότερα όταν είσαι χαλαρή. Γι’ αυτό μην σκέφτεσαι πώς θα τα πας ή πώς δείχνει το πρόσωπό σου ή αν το ευχαριστιέται ο σύντροφός σου, γιατί μπορεί να αποσυντονιστείς και bye bye orgasm! Το γρήγορο σεξ είναι ανεξέλεγκτο και δεν έχει κανόνες, γι’ αυτό άλλωστε είναι και τόσο απελευθερωτικό.

Αν η λίμπιντό σου είναι πεσμένη

Αν η σεξουαλικότητά σου έχει πιάσει πάτο τελευταία, ίσως ευθύνονται τα αντισταμινικά χάπια που παίρνεις για τις ανοιξιάτικες αλλεργίες. Τα αντισταμινικά αφυδατώνουν τους βλεννογόνους αδένες, κι έτσι δεν τρέχει η μύτη σου, αλλά μπορεί να φέρουν ξηρασία και… εκεί κάτω και να μην είσαι ερεθισμένη. Μην ανησυχείς, η λίμπιντό σου θα επιστρέψει μόλις σταματήσεις τα χάπια. Μέχρι τότε μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο αντισταμινικό που δεν προκαλεί υπνηλία ή ένα ρινικό σπρέι που μειώνει τα συμπτώματα.

Top secret!

Το μυστικό επιτυχίας των μακροχρόνιων σχέσεων κρύβεται σε 3 πολύ απλά πράγματα: τα ερωτικά παιχνίδια, το να λες “σ’ αγαπώ” και το να γελάς κατά τη διάρκεια του σεξ. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο “The Journal of Sex Research”, το 83% δήλωσε ικανοποιημένο από τη σχέση του μόνο τους πρώτους 6 μήνες, ενώ μετά άρχισαν σταδιακά τα προβλήματα. Τα περισσότερα ζευγάρια ενώ βλέπουν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους, προσπαθούν με λανθασμένους τρόπους να τη σώσουν. Οι περισσότεροι δήλωσαν ότι καταφεύγουν σε άρθρα και βιβλία για το πώς να σώσεις τη σχέση σου, όμως δεν καταφέρνουν να κάνουν πράξη όσα διαβάζουν.

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ