Αν και εσύ τα βρίσκεις σκούρα στην κουζίνα, ηρέμησε… Σου βρήκαμε πέντε υπέροχα tips που θα σου λύσουν κυριολεκτικά τα χέρια.
1. Χρησιμοποίησε οδοντικό νήμα για να κόψεις ίσια τούρτες, κέικ ακόμα και τυριά.
2. Κόψε το ψωμί ανάποδα… από την κάτω πλευρά. Έτσι δεν χάνει το σχήμα του.
3. Τρύπησε τον πάτο του αυγού πριν το βράσεις με μια πινέζα! Έτσι, το κέλυφος θα φεύγει πανεύκολα!
4. Δεν μπορείς να πιάσεις τα τσόφλια που έσπασαν μαζί με το αυγό μέσα στο τηγάνι; Πιάσε ένα άλλο τσόφλι κι ακούμπησέ το πάνω σε αυτό που θέλεις να αφαιρέσεις. Θα κολλήσουν…
5. To παγωτό γίνεται «πέτρα» στην κατάψυξη; Βάλ’ το σε μια πλαστική σακούλα που κλείνει. Το παγωτό θα παραμείνει για μέρες στην ιδανική κατάσταση!