- Διαφήμιση -
Αρχική Διατροφή Δίαιτες Άννα Βίσση: Είναι 62 και έχει κορμάρα – Κρατιέται αδύνατη με την...

Άννα Βίσση: Είναι 62 και έχει κορμάρα – Κρατιέται αδύνατη με την δίαιτα fire fat

Αν δεν την ήξερε όλη η Ελλάδα, λίγοι θα πίστευαν ότι η Άννα Βίσση είναι 62 ετών! Άλλωστε η ίδια έχει κορμάρα, αλλά κρατιέται αδύνατη με την δίαιτα fire fat. Η τραγουδίστρια, όταν βλέπει τη ζυγαριά της να παίρνει την… ανιούσα, ακολουθεί μια δίαιτα με θερμίδες η οποία υπόσχεται απώλεια τριών κιλών την εβδομάδα.

Καθημερινά, όμως πρέπει να τρώει το πολύ 1300 θερμίδες ώστε να έχει απώλεια βάρους αλλά και να μη στερείται τα βασικά προκειμένου η διατροφή της να είναι ισορροπημένη.Τις αρχές αυτές στηρίζει η δίαιτα fire fat, την οποία και ακολουθούν πολλοί αστέρες της showbiz παγκοσμίως.

Τι είναι η δίαιτα fire fat που κάνει η Άννα Βίσση

Η fire fat δίαιτα, είναι μια δίαιτα ελεγχόμενων θερμίδων με 3 γεύματα και 2 σνακ ημερησίως. Κατά μέσο όρο παρέχει 1.315 θερμίδες, 24% από πρωτεΐνες, 30% από λιπαρά και 46% από υδατάνθρακες. Επίσης παρέχει ημερησίως γύρω στα 40 γραμμ. φυτικών ινών και 4320 μονάδες αντιοξειδωτικής προστασίας (ORAC).

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Μειωμένη ενεργειακή πρόσληψη. Πρόσληψη ποιοτικών θερμίδων. Συνδυασμοί τροφίμων με χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο (GL) και υψηλή μεταγευματική θερμογένεση (TEF). Διατηρεί υψηλή την ενεργητικότητα, δεν προκαλεί πείνα ή αδυναμία. Ευνοεί και επιταχύνει την απώλεια σωματικού λίπους, προστατεύει τη μυϊκή μάζα.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Λήψη φαρμάκων, ορμονικές διαταραχές, προβλήματα θυρεοειδή, αμηνόρροια, πεπτικές ενοχλήσεις, προβλήματα υγείας όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, παχυσαρκία (δείκτης μάζας σώματος πάνω από 29,9 kg/m2).

Αξίζει να δείτε και την δίαιτα της Ναταλίας Γερμανού! Είναι ακόμα πιο εύκολη και σας την έχουμε εδώ

Exit mobile version