- Διαφήμιση -

Mη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο! Αλλάζει ολοκληρωτικά τον τρόπο που βλέπετε την ζωή και την υγεία σας και έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να επανέλθουν σε ισορροπία και υγεία.

Mε την  Annick Brofman! Η Annick Brofman ανακάλυψε το Σύστημα “Καθρέφτης του Σώματος” το 1990, στα 27 της, γεγονός που για κείνη ήταν πραγματική αποκάλυψη! Θεράπευσε τον αστιγματισμό της, όπως και διαρκείς πόνους στο λαιμό και τους ώμους. Άρχισε να διδάσκει το Σύστημα Ο Καθρέφτης του Σώματος αλλά και τα Σεμινάρια Βελτιώστε την Όρασή σας το 1991. Από τότε, διδάσκει σε όλο τον κόσμο, όπως Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελβετία, Αγγλία, Κουβέιτ, Αίγυπτος, Δανία, Νορβηγία, Βέλγιο, Ιταλία και για δεύτερη φορά στην Ελλάδα.
 
Έγκαιρη κράτηση έως 15 Μαίου με έκπτωση 50ευρώ!!!

- Διαφήμιση -

 
Αθήνα 30 & 31 Μαίου 2020
Εγχειρημα Χείρωνας, 19o χλμ. Λεωφ. Αθηνών – Λαυρίου,
Παιανία – Τ.Κ. 190 02 https://www.chironas.gr/

Η μέθοδος “Καθρέφτης του Σώματος” είναι είναι ένας συνδυασμός εργαλείων και μιας τεχνικής που εξερευνά την σχέση μεταξύ του σώματος της συνειδητότητας και της ζωής με σκοπό να επανέλθει η αρμονία (θεραπεία-ίαση) όταν κάτι έχει βγει εκτός ισορροπίας. Έχει σκοπό την κατανόηση του εαυτού σας και την φυσική κατάσταση-υπόσταση του είναι σας. Μελετάτε τους εσωτερικούς παράγοντες που ενθαρρύνουν την διαδικασία της θεραπείας.

Bασίζεται στην ιδέα ότι το σώμα σας αντικατοπτρίζει τη ζωή σας. Τα μέρη του σώματός σας που δεν λειτουργούν καλά αντικατοπτρίζουν τα μέρη της ζωής σας, για τα οποία υπάρχει ένταση στη συνείδησή σας. Η ένταση είναι  στρες, και το στρες προκαλεί συμπτώματα.
 
Επιστρέφοντας στην εμπειρία της ολότητας (στην ίαση) γίνεται μέσω της κατανόησης και χρήσης  των κατάλληλων εργαλείων για να εξισορροπήσουν τα τσάκρα, και να  αποδεσμευτούν περιοριστικές ιδέες που εμποδίζουν αυτή τη διαδικασία. Είναι τότε δυνατό να βιώσουμε και πάλι την φυσική κατάσταση της υγείας και της ευτυχίας.

Τα τσάκρα είναι ενεργειακά κέντρα από τα οποία το καθένα αντιπροσωπεύει ένα τμήμα/μέρος της συνειδητότητας. Όταν κάτι βρίσκεται σε ανισορροπία στο σώμα σας ως εκ τούτου και στην συνειδητότητα, αυτή η κατάσταση αντανακλάται μέσα στα τσάκρα.

Η τεχνική αυτή, η εκμάθησή της μεθόδου καθώς και η εύκολη χρήση της είναι στη διάθεση κάθε ατόμου που ενδιαφέρεται ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο μόρφωσής του,την φιλοσοφία του και τα προσωπικά του πιστεύω.

Οι τεχνικές είναι τόσο απλές που διδάσκονται ακόμη και σε παιδιά. Δεν υπάρχουν μυστικά σύμβολα και τίποτε το μυστικιστικό.

Διδάσκεται σε γιατρούς, νοσοκόμες, θεραπευτές/τριες, φοιτητές, επιχειρηματίες, νοικοκυρές – ανθρώπους από όλα τα μονοπάτια  της ζωής- οι οποίοι χρησιμοποιούν αυτές τις ιδέες να κατανοήσουν τον εαυτό τους καλύτερα και να τον βοηθήσουν τους ίδιους και τους ανθρώπους γύρω τους.

Η μέθοδος  “Καθρέφτης του Σώματος”  αναπτύχθηκε από τον Martin Brofman, PhD., μέσα από τις εμπειρίες του κατά την αντιμετώπιση  μιας θανατηφόρας ασθένειας και την επάνοδό του σε άριστη υγεία το 1975. Είναι μια σύνθεση της Δυτικής ψυχολογίας και των ανατολικών φιλοσοφιών βασισμένη στα τσάκρας (ενεργειακά κέντρα που βρέθηκαν στις παραδόσεις Hindu).

Αν τα Αγγλικά σας είναι σε καλό επίπεδο, μπορείτε να δείτε τον Μάρτιν Μπρόφμαν να εξηγεί πώς η απόφασή μας για ίαση μπορεί να μας φέρει το ποθητό αποτέλεσμα.

Με την ολοκλήρωση της εμπειρίας θα είσθε ικανοί να:

  • κατανοείτε τη σχέση ανάμεσα στο σώμα σας και τη συνείδησή σας
  • κατανοείτε πως τα συμπτώματα στο σώμα σας αντανακλούν εντάσεις στη συνείδησή σας
  • διαβάζετε το σώμα σαν ένα χάρτη της συνείδησης, κατανοώντας τη σχέση ανάμεσα στις εσωτερικές αιτίες και τα εξωτερικά συμπτώματα
  • κατανοείτε τα τσάκρα και τις σχέσεις τους με συγκεκριμένα επίπεδα της συνείδησης και τους τομείς της ζωής
  • αντιληφθείτε τα αποτέλεσμα της χρήσης αυτών των τεχνικών και εργαλείων

Το βιβλίο της μεθόδου με τίτλο «Όλα Μπορούν Να Θεραπευτούν» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Η Annick Brofman
Η Annick Brofman

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Καμία ιατρική πράξη, ιατρική διάγνωση, ιατρική θεραπεία ή ιατρική συμβουλή δεν παρέχεται. Καμία εγγύηση των αποτελεσμάτων δεν δίνεται ούτε υπονοείται.      Υπάρχει διαδοχική διερμηνεία από τα Αγγλικά στα Ελληνικά.
 
Ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου:  
Σάββατο: 09:00  – 20:30     Εγγραφές από 8.30 
Κυριακή: 09:00  –  20:00 
 
Διαλείμματα:  Καφέ: 11:15 και 16:30 περίπου, και φαγητού 13:30 με 15:00.

Η παρουσία σας επιβάλλεται καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου.

Πληροφορίες & εγγραφές:
Όλγα Φασόη
Tηλ: 6977 81 80 13 
Ε-Mail: [email protected]
Χρειάζεται προκαταβολή για την κράτηση θέσης.

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ