Σία Κοσιώνη γιος
- Διαφήμιση -

Αχώριστο δίδυμο, ειδικά τις ώρες που καταφέρνει να είναι μόνη της και εκτός δελτίου, η Σία Κοσιώνη με τον γιο της, με τον φακό του YOU να τους συναντάει κατ’ αποκλειστικότητα στο κέντρο της Αθήνας, έξω από το Ζάππειο Μέγαρο. Απλή, λιτή κι απέριττη η δημοσιογράφος με μαύρη φόρμα, αθλητικά και άβαφη! Φορούσε τα γυαλιά και δεν την αναγνώρισε κανείς…

Σε λίγες μέρες μάλιστα ετοιμάζονται μαζί με τον σύζυγό της και δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, για μία μεγάλη γιορτή, αφού στις 9 Οκτωβρίου ο Δημοσθένης (ή Δήμος, όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά) έχει γενέθλια! Από την πρώτη στιγμή η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στον μικρό της θησαυρό.

- Διαφήμιση -

Aπό τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό YOU

Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ

Έτσι και στην πρόσφατη βόλτα τους, την περασμένη Κυριακή, δεν τον έχασε λεπτό από τα μάτια της, έπαιζε συνεχώς μαζί του και τον έβγαζε αναμνηστικές φωτογραφίες την ώρα που κατέβαινε τα λευκά σκαλοπάτια του Μεγάρου. Εκείνος, ιδιαίτερα ζωηρός, ανέβαινε τον «Μεγάλο Περίπατο» με το λαχανί πατίνι του, με τη Σία Κοσιώνη να τον ακολουθεί κατά πόδας χωρίς κανένα παράπονο, αλλά με ένα πλατύ χαμόγελο για την ατελείωτη ζωηράδα του μικρού της, τον οποίο κέρασε ένα λαχταριστό παγωτό-χωνάκι.

Φωτογραφία της Σίας Κοσιώνης στο κέντρο της Αθήνας με μαύρη κολλητή φόρμα και άβαφη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε επίσης:

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ