- Διαφήμιση -

Μετά από δύο εγκυµοσύνες, τα περιττά κιλά δεν έλεγαν να φύγουν. Η Ευγενία, όµως, ήθελε να ξαναβρεί τον παλιό της εαυτό και πήρε την κατάσταση στα χέρια της.

Η Ευγενία δεν είχε ποτέ πρόβληµα µε το βάρος της. Όµως, µετά από δύο εγκυµοσύνες, τα έξτρα κιλά δεν έλεγαν να φύγουν από πάνω της. Η ίδια, ωστόσο, δεν έχασε ούτε λεπτό και ζήτησε τη βοήθεια διαιτολόγου προκειµένου να απαλλαγεί µια και καλή. Σήµερα η σιλουέτα της έχει επανέλθει και απολαµβάνει ξέγνοιαστες στιγµές µε την οικογένειά της!

- Διαφήμιση -

Πριν:

12179315_10207733210825269_711285406_n

Μετά:

_L2A5435s

Φωτογραφίες: Χρήστος Τριανταφύλλου, μακιγιάζ-Μαλλιά: Μαρία Ξεναρίου

Η µεγάλη αλλαγή

«Μετά τις δύο εγκυµοσύνες που είχα, µου είχαν µείνει 10 κιλά. Ήξερα πως έπρεπε να τα χάσω κι έτσι άρχισα να προσέχω τη διατροφή µου και ξεκίνησα γυµναστική. Γυµναζόµουν συστηµατικά για περίπου 3 χρόνια, όµως αντί να βλέπω τη ζυγαριά µου να πέφτει, εκείνη ανέβαινε. Έβλεπα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, κάπου µπλόκαρε ο µεταβολισµός µου. Προσπάθησα να δώσω έµφαση στην αερόβια άσκηση, όµως και πάλι δεν υπήρχε αποτέλεσµα».

Έπρεπε να δράσω

«Βλέποντας πως ο οργανισµός µου είχε κολλήσει, αποφάσισα να πάω σε διαιτολόγο. Έτσι επισκέφτηκα τη Σοφία Ελευθερίου. Εκείνη µου είπε κάποια µικρά µυστικά για να µπορέσω να αδυνατίσω. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που µε καθοδηγούσε. Στην αρχή, βέβαια, ήταν δύσκολο…

Διάβασε ολόκληρη την ιστορία της Ευγενίας στο The BODY που κυκλοφορεί.

Διάβασε επίσης:

Άννα: «Από το XL έπεσα στο Small!»

Γιώτα: «Με μείον 10 κιλά βρήκα τον παλιό μου εαυτό»

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ