Το φαγητό πάντα αποτελούσε την αχίλλειο πτέρνα της Ηρώς. Πολλές φορές έβρισκε παρηγοριά σε αυτό. Βλέποντας όµως τη ζυγαριά να ξεφεύγει επικίνδυνα και την υγεία της να κινδυνεύει, πήρε την απόφαση να αλλάξει.

Η Ηρώ από µικρή θυµάται τον εαυτό της µε παραπανίσια κιλά. Ως µαθήτρια είχε δεχτεί bullying, η εικόνα της ωστόσο δεν την απασχολούσε ιδιαίτερα. Όταν όµως εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήµατος πήρε τα περισσότερα κιλά που είχε ποτέ, άρχισε να σκέφτεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Η απόφασή της να επισκεφθεί διαιτολόγο, αν και ήταν διστακτική στην αρχή, αποδείχθηκε η καλύτερη που έχει πάρει ποτέ. Σήµερα είναι 16 κιλά ελαφρύτερη, αντιµετωπίζει τη ζωή διαφορετικά και δηλώνει ευτυχισµένη!

Από την Έρρικα Λευθέρη

Πριν:

12714324_1188077911220159_1779231597_n

Μετά:

_L2A6726ss

Φωτογραφίες: Χρήστος Τριανταφύλλου, Styling: Ελίνα Αθανασίου, Μακιγιάζ – µαλλιά: Μαρία Ξεναρίου

Το προφιλ της
Ηλικία: 20 ετών
Ύψος: 1,67
Αρχικό βάρος: 83 κιλά
Τελικό βάρος: 67 κιλά
Απώλεια: 16 κιλά
Χρόνος απώλειας: 5 µήνες

Η παιδική ηλικία

«Τα παραπανίσια κιλά υπήρχαν πάντα στη ζωή µου. Η ιστορία µε τα προβλήµατα βάρους ξεκίνησε απ’ όταν ήµουν ακόµα στις πρώτες τάξεις του δηµοτικού, τότε που όλα τα µικρά παιδιά λέµε το ένα στο άλλο κουβέντες, χωρίς να καταλαβαίνουµε καλά-καλά τι λέµε. Κουβέντες που σε στιγµατίζουν και µπορεί να είναι ό,τι πιο αληθινό θα ακούσεις στη ζωή σου. Αυτά τα σχόλια συνεχίστηκαν µέχρι το γυµνάσιο. Από εκεί και έπειτα έγιναν κακίες, γιατί πια τα µικρά παιδιά είχαν µεγαλώσει και ήθελαν να πληγώσουν συνειδητά. Παρ’ όλα αυτά, ποτέ δεν άφησα αυτά τα πικρόχολα σχόλια και τις κακίες να µε διαπεράσουν. Πάντα θυµάµαι συγγενείς και φίλους να µου λένε: “Βρε, Ηρώ µου, µήπως να χάσεις κάποια κιλά;”. Η αλήθεια είναι ότι εγώ ποτέ δεν είχα ιδιαίτερο πρόβληµα µε την εικόνα µου, γι’ αυτό πάντα προσπερνούσα τέτοιου είδους σχόλια. Με το πέρασµα των χρόνων όµως τα κιλά αυξάνονταν και στα 20 µου έφτασα τα 83 κιλά!»

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο The BODY που κυκλοφορεί.

Διάβασε επίσης:

Βέφα: «Έχασα 13 κιλά και ξαναβρήκα τον εαυτό μου!»

Μάγδα: «Έχασα 15 κιλά και απολαμβάνω τις βόλτες στα μαγαζιά!»