«Λένε πως αυτός ο αγώνας είναι δύσκολος.                                                                    Λένε πως μπορεί να μην τα καταφέρω.                                                                            Να σου πω κάτι; Δεν έχουν ιδέα τι λένε.»

Για κάποιες γυναίκες κάθε μέρα είναι αγώνας.

Την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016…Τρέχουμε στον αγώνα τους.

greece-race-survivors-alma-zoisΤο 8ο Greece Race for the Cure ® είναι γεγονός.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με την έγκριση της Αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen ® και σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), σας προσκαλεί στο 8ο Greece Race for the Cure ® που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο.

Το Greece Race for the Cure ® είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα. Τα καθαρά έσοδα από τον Αγώνα διατίθενται σε προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» για την ψυχοκοινωνική στήριξη γυναικών με εμπειρία καρκίνου μαστού και την ενημέρωση για πρόληψη και προαγωγή της έγκαιρης διάγνωσης.

Πρόκειται για αγώνα δρόμου 5χλμ και περίπατο 2χλμ στο κέντρο της Αθήνας με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Η διοργάνωση αποτελεί γιορτή για τη ζωή, τη δύναμη, την ελπίδα.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές συνεχίζονται, στο www.greecerace.gr
Οι εγγραφές κλείνουν 20/9.

greece-race-for-the-cure-enarxi-alma-zoisΠληροφορίες:
Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, Ζάππειο
Έναρξη διοργάνωσης: 10:30 πμ
Έναρξη Αγώνα: 11:30 πμ
Εγγραφή στον Περίπατο: 6€/άτομο
Εγγραφή στον Αγώνα: 8€/άτομο
Η εγγραφή περιλαμβάνει το συλλεκτικό μπλουζάκι και καπέλο του Αγώνα, καθώς και chip χρονομέτρησης για τους δρομείς.