- Διαφήμιση -

Όσα λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο.

ΚΡΙΟΣ

- Διαφήμιση -

(21/03-20/04)

Από τις 8 θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε δουλειά ή να πετύχετε επαγγελµατικούς στόχους. Προγραµµατίστε τις υποχρεώσεις σας για να µην εκτεθείτε. Όσοι είστε µόνοι θα κάνετε αξιόλογες γνωριµίες, και αν έχετε χωρίσει, θα επανασυνδεθείτε σύντοµα µε το/τη σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

(21/04-20/05)

Νοµικά και επαγγελµατικά ζητήµατα θα ρυθµιστούν, ενώ ευνοούνται σπουδές και ταξίδια. Νέες συνεργασίες θα φέρουν έσοδα και αισιοδοξία. Μην αφήνετε εκκρεµότητες. Στις 27 θα κάνετε ξεκαθαρίσµατα στην προσωπική σας ζωή και θα σταθεροποιήσετε σχέσεις που αξίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(22/05-22/06)

Οικονοµικά και περιουσιακά ζητήµατα απαιτούν άµεση λύση. Θα αυξήσετε το εισόδηµά σας µε σκληρή δουλειά. Θα σας απασχολήσουν προβλήµατα στη σχέση ή το γάµο σας. Στις 13 θα δεχτείτε εκδηλώσεις αγάπης, θα λύσετε παρεξηγήσεις και θα έχετε έντονη κοινωνική δράση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(23/06-23/07)

Θα δώσετε προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή, προσπαθώντας να βρείτε τη γαλήνη που επιθυµείτε. Από τις 9 θα σας προβληµατίσει µια µετακόµιση, συγκατοίκηση ή οικογενειακές εκκρεµότητες. Μη βλέπετε ανταγωνιστικά τους φίλους σας, θα περνάτε πιο καλά αν δείξετε κατανόηση.

ΛΕΩΝ

(24/07-23/08)

Θα είστε συνεπείς στις επαγγελµατικές σας υποχρεώσεις και θα βρείτε τρόπο να διακριθείτε. Απαλλαγείτε από άχρηστα αντικείµενα και κακές συνήθειες. Με την άνετη και καλόκαρδη συµπεριφορά σας θα αποκτήσετε νέους φίλους. Στις 27 αποφύγετε ριζικές επαγγελµατικές αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(24/08-23/09)

Φλερτ, διασκέδαση και νέοι έρωτες θα σας γεµίσουν ενέργεια και κάποιοι θα αποφασίσετε να δεσµευτείτε, αφού είστε ικανοποιηµένοι από την πορεία της σχέσης σας. Στις 13 ευνοούνται οι οικονοµικές συναλλαγές, οι διαπραγµατεύσεις, η ρύθµιση οφειλών και οι συνεργασίες.

Το ζώδιο του µήνα – ΖΥΓΟΣ

(24/09-23/10)

Θα ασχοληθείτε µε τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας και µε την ακίνητη περιουσία σας. Θα αποκατασταθεί η ισορροπία στην προσωπική ζωή και στις συνεργασίες σας. Οικονοµικά ζητήµατα θα βρουν λύση στις 27, αλλά πρέπει να αποφύγετε το άγχος και τις επιπολαιότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10-22/11)

Θα σας απασχολήσει η πορεία της καριέρας σας και θα ενεργοποιηθείτε για να πετύχετε κάτι καλύτερο. Θα προτιµάτε τη µοναξιά ή την παρέα λίγων έµπιστων ατόµων. Η τρυφερότητα του συντρόφου σας στις 27 θα σας γεµίσει χαρά και οι αδέσµευτοι θα έχουν ευκαιρία για φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11-22/12)

Για να βελτιώσετε τα οικονοµικά σας, θα µειώσετε τις δαπάνες και θα επιδιώξετε να βρείτε και άλλη πηγή εισοδήµατος. Θα είστε εξωστρεφείς, δηµιουργικοί και θα νοιάζεστε για το κοινό καλό. Στις 13 θα εδραιωθεί µια φιλία ή µια ερωτική σχέση. Θα επεξεργαστείτε επαγγελµατικά πλάνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(23/12-19/01)

Σχέσεις και συνεργασίες θα µπουν σε νέες βάσεις. Δεν θα διστάζετε να βάζετε όρια. Στις 13 θα προκύψουν ευχάριστες επαγγελµατικές εξελίξεις ή θα λυθεί ένα πρόβληµα µε συνεργάτη. Θα είστε εκδηλωτικοί µε τα αγαπηµένα σας πρόσωπα και θα τους παρέχετε αγάπη και στήριξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(20/01-19/02)

Κάποιες από τις φιλόδοξες ιδέες σας θα υλοποιηθούν µε τη βοήθεια ατόµων που αναγνωρίζουν τις ικανότητές σας. Θα είστε αισιόδοξοι και δηµιουργικοί. Στις 13 θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις για σηµαντική υπόθεση. Στις 27 θα είστε χαρούµενοι κοντά σε αγαπηµένα άτοµα.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/02-20/3)

Παλιοί και νέοι φίλοι θα σας στηρίξουν σε µια προσπάθεια και θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε. Το άγχος για οικονοµικά ζητήµατα θα επηρεάσει την προσωπική σας ζωή, αλλά στις 13 θα τακτοποιήσετε κάποια εκκρεµότητα. Ένας συγγενής θα χρειαστεί αγάπη και συµπαράσταση.

Από την Κλειώ Αποστόλου, www.zwdiakos.gr

Διάβασε επίσης:

Πως οι πλανήτες έκαναν μόδα τη γυμναστική

Ζώδια & Στυλ .. Τι εμφάνιση σου ταιριάζει καλύτερα;

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ