- Διαφήμιση -

Τα φρύδια αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του προσώπου σου. Δες πως μπορείς να τα αναδείξεις με τον πιο κατάλληλο τρόπο!

– Η απόχρωση του µολυβιού ή της ειδικής σκιάς για τα φρύδια έχει άµεση σχέση µε το χρώµα των µαλλιών. Προσοχή, όµως: αν τα µαλλιά σου είναι πολύ σκούρα, µην επιλέξεις την αντίστοιχη απόχρωση για τα φρύδια, αλλά έναν δύο τόνους πιο ανοιχτή.

- Διαφήμιση -

– Αν έχεις πολύ ξανθά µαλλιά, τα φρύδια πρέπει να είναι έναν δύο τόνους πιο σκούρα, αντίστοιχα και το µολύβι ή η σκιά που θα χρησιµοποιήσεις για το µακιγιάζ τους.

– Ποτέ µη χρησιµοποιείς µόνο του το µολύβι των φρυδιών για να τονίσεις τα φρύδια, να «γεµίσεις» τα κενά τους ή να τα κάνεις να δείχνουν πιο παχιά. Αφού τελειώσεις µε το µολύβι, χτένισε τα φρύδια µε το ειδικό βουρτσάκι που διαθέτουν αρκετά µολύβια φρυδιών στην άλλη τους άκρη ή «πέρασε» τα φρύδια στη συνέχεια µε µια µάσκαρα φρυδιών.

– Κόψε µε ένα ψαλιδάκι τις τυχόν τριχούλες που πετάνε ακατάστατα ή είναι πολύ µακριές.

– Αν τα φρύδια σου, παρά την προσπάθειά σου να δείχνουν οµοιόµορφα, διαφέρουν ελαφρώς µεταξύ τους, µην απογοητεύεσαι. Η γοητεία συχνά βρίσκεται στις µικροδιαφορές – και στα φρύδια κάτι τέτοιο δείχνει χαριτωµένο.

– Απόφυγε να βγάζεις τα φρύδια από την πάνω µεριά τους, γιατί έτσι αλλοιώνεται το φυσικό τους τόξο.

Διάβασε επίσης:

Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νεσεσέρ μου;

Τι προσπαθεί να σου πει η ακμή σου;

Oh my Gold! Θεραπείες λάμψης για όλα τα budget

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ