- Διαφήμιση -

Οι εποχές αλλάζουν, η μόδα ανανεώνεται και ορισμένοι κανόνες ομορφιάς έπαψαν πια να ισχύουν. Εσύ έχεις ενημερωθεί για αυτές τις αλλαγές;

Ο παλιός κανόνας:

- Διαφήμιση -

Κόκκινα μαλλιά; όχι κόκκινο κραγιόν

Πως να τον σπάσεις:

Πρέπει να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση κόκκινου. Ένα ζεστό κόκκινο είναι ιδανικό για τις φυσικές κοκκινομάλλες, σε αντίθεση με μια ψυχρή. Επίσης αν δώσεις έμφαση στα χείλη σου, κράτα το υπόλοιπο πρόσωπο μίνιμαλ, μια μάσκαρα είναι αρκετή.

Ο παλιός κανόνας:

Όχι όλα το ίδιο χρώμα

Πως να τον σπάσεις:

Αν επιλέξεις ένα κόκκινο ρούχο επίλεξε να το ταιριάξεις με την ίδια ακριβώς απόχρωση κραγιόν. Αυτή θα είναι και η επιτυχία της επιλογής σου. Σε αντίθετη περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι από αδιάφορο έως και λάθος.

Ο παλιός κανόνας:

Όχι στα φριζαρισμένα μαλλιά

Πως να τον σπάσεις:

Τα φριζαρισμένα μαλλιά αποτελούν αιώνιο πρόβλημα για τις γυναίκες. Ο κομμωτής Orlando Pita, έρχεται να δώσει λύση σε αυτό σου το πρόβλημα, λέγοντας πως τα φριζαρισμένα μαλλιά δεν αποτελούν λάθος. Αυτό που πρέπει να κάνεις για να έχεις ένα επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα όμως είναι να κοιμηθείς ένα βράδυ, έτσι ώστε να χάσουν τον περιττό όγκο.

Ο παλιός κανόνας:

Ναι στα σχέδια στο μανικιούρ

Πως να τον σπάσεις:

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στα “χαρούμενα” νύχια και το υπερβολικό μανικιούρ. Για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα που δεν θα δείχνει γελοίο, επίλεξε το ανοιξιάτικο χρώμα που προτιμάς και κάνε τυχαία σχέδια πάνω στα νύχια σου όπως η Miss Pop, στο σόου της Charlotte Ronson.

Ο παλιός κανόνας:

Το σκούρο κραγιόν σε γερνάει

Πως να τον σπάσεις:

Το μπορντό κραγιόν σε μεγαλώνει αν συνδυαστεί με ένα vintage χτένισμα. Αν όμως “φέρεις” αυτή την τάση στο σήμερα, το αποτέλεσμα θα σε κερδίσει.

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ