- Διαφήμιση -

Eσύ, αυτός και η σιωπή; Σε καμία περίπτωση! Μια ερωτική συνεύρεση δεν πρέπει να είναι μια σιωπηλή πράξη. Πρέπει να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου μαζί του και για να εντείνεις την ερωτική σας διάθεση και παράλληλα να στείλεις τον αντρικό του εγωισμό στα ύψη. 7 πράγματα θέλουν οι αγαπημένοι μας άντρες να ακούσουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ερωτική επαφή:

Έρχομαι”

- Διαφήμιση -

Φυσικά αναφερόμαστε στη στιγμή της κορύφωσής σου και για την οποία πρέπει να ενημερώσεις τον σύντροφό σου μερικά δευτερόλεπτα πριν. Οφείλεις να του το πεις καθαρά και δυνατά καθώς εκείνος νιώθει απόλυτα περήφανος, που κατάφερε να σε φέρει σε αυτό το σημείο ηδονής! Αν μάλιστα το πεις με όση ένταση το βιώνεις ακόμα καλύτερα για εκείνον (όχι και για τους γείτονες βέβαια).

Είσαι πολύ προικισμένος”

Αυτή είναι η πιο άμεση αναφορά στην ερωτική του περιοχή και δεν πρέπει να την κρατάς μόνο για σένα! Είναι το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο κομπλιμέντο που μπορείς να του κάνεις. Κατά τη διάρκεια της επαφής σας αυτή και μόνο η πρόταση μπορεί να τον ανεβάσει ακόμα περισσότερο.

Ουάου, αυτό είναι το καλύτερο σεξ που έχω κάνει”

Πρέπει να το λες και να το πιστεύεις. Αν το πεις με τον ίδιο τρόπο που λες στην κολλητή σου πόσο της πάει το νέο  της κούρεμα, αλλά κατά βάθος δεν σου αρέσει καθόλου εκείνος θα καταλάβει ότι ψεύδεσαι και απλά θα τον κάνει να νιώσει χειρότερα. Αν δεν το πιστεύεις σε συμβουλεύουμε να μην το πεις ποτέ!

“Ήταν ο καλύτερος οργασμός της ζωής μου”

Στους άντρες αρέσουν οι πρωτιές και τα ρεκόρ. Αν ο καλός σου ξέρει πως είναι ο πρωταθλητής σου στη συγκεκριμένη περιοχή πιθανόν να γίνει ο πιο ευτυχισμένος άντρας της ημέρας (και της εβδομάδας).

“Κάνε μου ό,τι θες”

Δεν υπάρχουν πιο εύηχες λέξεις από αυτές τις τέσσερις λεξούλες. Χωρίς δισταγμό θα σε βάλει στην αγαπημένη του στάση και θα νιώσει απόλυτα ευτυχισμένοςς που είσαι η σύντροφός του.

“Είσαι τόσο σέξι”

Οι άντρες δεν πιστεύουν πως είναι σέξι, αλλά αν τους το πεις τότε μπορεί να νιώσουν ξαφνικά σαν τον Brad Pitt και να πιστέψουν ότι είναι! Aυτό το κομπλιμέντο είναι απροσδόκητο και πάντα καλοδεχούμενο από το αντρικό φύλο.

“Θέλεις να κατέβω χαμηλά;”

Φυσικά και η ερώτησή είναι ρητορική γιατί η απάντησή τους είναι πάντα καταφατική! Απλά όταν τον ρωτάς, τον ενημερώνεις για τις προθέσεις σου και με την πρωτοβουλία σου αυτή του δείχνεις πόσο πολύ τον θες.

Πηγή: queen.gr

Διάβασε επίσης:

3 σενάρια σεξ χωρίς ελπίδα

Σεξ – 18 πράγματα που παραμένουν άλυτο μυστήριο

 

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ