Έχει φορέσει ρούχα και κοσµήµατα διάσηµων σχεδιαστών στην Ελλάδα και το εξωτερικό κι έχει περπατήσει στην ίδια πασαρέλα µε την Eva Herzigova και τη Naomi Campbell. Σήµερα η εντυπωσιακή Άντζελα Ευριπίδη φοράει τα κοσµήµατα του δικού της brand, του Angel by Stratis.

Από την Τάνια Μαρκουτσά Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης
Styling: Εύη Ρέτζιου, Μαλλιά-µακιγιάζ: Πόπη µαργαριτη

«Είναι µια πολύ όµορφη εµπειρία και περηφανεύοµαι γιατί ήταν µια έµπνευση, µια ιδέα που προέκυψε από την αγάπη µου για τους αγγέλους», λέει η Άντζελα, που νιώθει µεγάλη ικανοποίηση καθώς είδε αυτό το όνειρό της να υλοποιείται.

Όπως λέει, «έχουµε πολλές ιδέες, αλλά αν δεν υπάρξει η κατάλληλη συγκυρία, δεν γίνονται πραγµατικότητα». Οι άγγελοί της φόρεσαν τα φτερά τους στα ροκ κοσµήµατα που της σχεδίασε ο Στρατής Βογιατζής, όταν ο Φώτης Γιαννιώτης είδε τα κοινά στοιχεία που συνέδεαν τους δύο φίλους του. «Ήταν πραγµατικά τυχαίο. Ο Φώτης πίστευε ότι ο Στρατής ήταν ο άνθρωπος που αναζητούσα. Και πράγµατι. Έχει πίσω του µια µεγάλη ιστορία, καθώς οι γονείς του ασχολούνται µε το κόσµηµα».
Το στυλ των κοσµηµάτων Angel by Stratis ισορροπεί ανάµεσα στο ροµαντισµό και το ροκ, αλλά κουβαλάει και µια ιδεολογία. «Κυριαρχούν τρία στοιχεία», εξηγεί η Άντζελα, «ο σταυρός, τα φτερά και το σπαθί. Το σπαθί έχει πάνω του το γράµµα G, από το αρχικό της λέξης “Gate”, καθώς ο άγγελος µάχεται για τις πύλες του Παραδείσου».

_MG_8739s

Motto της σειράς είναι η φράση «Even the Devil was once an Angel… I believe he may become one again…». Ακόµη και ο Διάβολος είχε αρχικά δηµιουργηθεί ως Άγγελος, οπότε µπορεί να γίνει ξανά. Η διαφθορά της σοφίας και της δόξας του Αγγέλου, που συνιστά επιλογή και όχι φυσική ροπή, µετέτρεψε την υπερηφάνειά του σε αλαζονεία και ως εκ τούτου οδηγήθηκε στην πτώση. «Στόχος είναι να µεταφέρουµε µια θετική άποψη κι ένα θετικό µήνυµα ότι ποτέ δεν είναι αργά να ξαναβρούµε την αγγελική µας διάσταση», λέει η Άντζελα, που παραδέχεται ότι το Angel, εκτός από τους αγγέλους, προέρχεται και από το όνοµά της. «Η αλήθεια είναι ότι, όταν ήµουν µικρή, κανένας δεν µε φώναζε Άντζελα. Όλοι µε φώναζαν Angel, λόγω ηλικίας και εµφάνισης. Ήταν το nickname µου. Είχα πάντα µια εσωτερική ανάγκη να τιµήσω τους αγγέλους και µε αυτά τα κοσµήµατα µπόρεσα να το κάνω».

Διάβασε τη συνέχεια στο The BODY που κυκλοφορεί.

Διάβασε επίσης:

Βρες το προσωπικό σου στυλ και οπλίσου με αυτοπεποίθηση

Άκου την αγαπημένη σου μουσική με στυλ!