- Διαφήμιση -
Πριν από λίγη ώρα η Μαντόνα αποκάλυψε πως έκανε το τεστ και ο κορονοϊός την χτύπησε και εκείνη! Οι πρώτες πληροφορίες σκάνε σαν…. χαλάζι!
Πώς ο κορονοϊός χτύπησε την Μαντόνα
Η Μαντόνα ανακοίνωσε σήμερα ότι βρέθηκε θετική στον κορoνοϊό και ότι αυτός είναι ο λόγος που αναγκάστηκε να ματαιώσει μια συναυλία της στο Παρίσι τον Φεβρουάριο παρότι δεν έχει νοσήσει. Επίσης, η 40χρονη τραγουδίστρια Pink σε ανάρτησή της στο Instagram επίσης αποκάλυψε ότι ο 3χρονος γιος της Jameson και η ίδια παρουσίασαν συμπτώματα του κορονοϊού. Διαβάστε αναλυτικά το πως ο κορονοϊός χτύπησε την Μαντόνα, στο youweekly.gr
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -






![Χάστε λίπος με αυτό το πρόγραμμα 4 λεπτών! [Video] Χάστε λίπος με πρόγραμμα](https://thebody.gr/wp-content/uploads/2020/09/xaste-lipos-askisi-4-leptwn-218x150.jpg)






![Τα λάθη που κάνεις στο μακιγιάζ σου – Πώς θα πετύχεις την τέλεια βάση [Video] Λάθη στο μακιγιάζ](https://thebody.gr/wp-content/uploads/2020/09/lathi-sto-makigiaz-218x150.jpg)


![Τάμτα: Mας έδειξε βήμα βήμα πώς βάφεται! [Video] Τάμτα μακιγιάζ video tutorial](https://thebody.gr/wp-content/uploads/2020/09/tamta-video-tutorial-218x150.jpg)







