Αθηνά Ωνάση αδερφός
- Διαφήμιση -

Η Αθηνά Ωνάση και ο αδερφός της, δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις και ο τσακωμός τους πέρσι ήταν αν μη τι άλλο τρικούβερτος! Μάλιστα εκείνη, δεν πήγε ποτέ στον γάμο του. Το σκάνδαλο ήταν τεράστιο και συζητιέται μέχρι και σήμερα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Ο λαμπερός γάμος του Ερίκ-Κριστόφ Ρουσέλ με την αγαπημένη του, Αλία Μαλινόφσκαγια έγινεστην πατρίδα της νύφης, τη Ρωσία, με το «παρών» να δίνουν εκλεκτοί καλεσμένοι, φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

- Διαφήμιση -

Ωστόσο από την τελετή, απουσίαζε η «χρυσή» κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, καθώς δεν διατηρεί καθόλου καλές σχέσεις με την οικογένεια του πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ αλλά και με κανένα σχεδόν από τα αδέρφια της. Μάλιστα πολλοί λένε ότι συνέβη ένας άσχημος τσακωμός με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς!

Ποιος είναι ο αδερφός που έχει η Αθηνά Ωνάση

Ο αδελφός της είναι μόλις λίγους μήνες μικρότερος από την Αθηνά, ενώ η γέννησή του αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της εποχής, καθώς ο πατέρας τους, Ρουσέλ ήταν παντρεμένος με την Χριστίνα Ωνάση, ενώ παράλληλα άφησε έγκυο την ερωμένη του, Μαριάν Λαντχάγκε, την μητέρα του Ερίκ.

Γενικότερα, η Αθηνά Ωνάση κρατάει τις αποστάσεις της από την υπόλοιπη οικογένεια, και έχει φιλικές σχέσεις με την αδελφή της, Σαντρίν Ρουσέλ. Φήμες θέλε ότι μπορεί να μην ήταν όντως καλεσμένη η Αθηνά και ότι υπάρχει πιθανότητα ο αδελφός της να επέλεξε, λόγω των κακών σχέσεών τους, να την παραλείψει από την λίστα των προσκεκλημένων.

Σημειώνεται ότι στην τελετή και τη δεξίωση, η Αλία ζήτησε να υπάρχει διερμηνέας-μεταφραστής προκειμένου να είναι σε θέση οι καλεσμένοι, και κυρίως οι δύο οικογένειες να συνεννοούναι μεταξύ τους. Ο Ερίκ-Κριστόφ μένει μόνιμα στη Γενεύη και κατέχει υψηλή θέση σε χρηματοοικονομική εταιρεία. Πάντως για την ιστορία, να σημειώσουμε πως ούτε εκείνη τον είχε καλέσει στον γάμο της με τον Αλβάρο όπως και κανένα από τα αδέρφια της.

Δείτε ποιος είναι ο αδερφός της

Αθηνά Ωνάση αδερφός

Δείτε και αυτό: Αθηνά Ωνάση: Κοντεύει 2 μέτρα σε ύψος – Πόσο την πέρναγε ο Αλβάρο;

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ