Αθηνά Ωνάση στο Instagram
- Διαφήμιση -

Πολλά ακούγονται κατά καιρούς για την Αθηνά Ωνάση, ωστόσο εκείνη έχει να εμφανιστεί πάρα πολύ καιρό! Την τελευταίο φορά που εμφανίστηκε σε κοινή θέα, η Αθηνά Ωνάση ήταν σούπερ αδυνατισμένη με λευκό κολάν και είχε κάνει μέχρι και Instagram.

Ο πρώην σύζυγός της και μεγάλος της έρωτας τη διέγραψε για τα καλά από τη ζωή του περνώντας και στον επόμενο γάμο του με τη Ντενίζ Σεβερό, αλλά και εκείνη σαν πραγματική Ωνάση… έκατσε να σκάσει!

- Διαφήμιση -

Η ζωή με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο έχει περάσει στο παρελθόν κι εκείνη επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς της και σε ό,τι την κάνει ευτυχισμένη, που δεν είναι άλλο από την ιππασία. Μάλιστα, πολλοί έχουν κατά καιρούς κριτικάρει την αδυναμία της αυτή, λέγοντας πως το μόνο που τη νοιάζει είναι το πως θα αγοράσει άλογα.

Η Αθηνά Ωνάση, το αδυνάτισμα και το Instagram

Η 34χρονη χρυσή κληρονόμος εμφανίστηκε σε αγώνες ιππασίας, με την εξωτερική της εμφάνιση σε καλύτερη φάση από ποτέ.

Με το γέλιο να φωτίζει το πρόσωπό της, αδυνατισμένη και με λευκό κολάν, γεμάτη όρεξη για τους αγώνες η Αθηνά Ωνάση αποφάσισε μέχρι και να ανοίξει Instagram.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω του ταγκαρίσματος που έκανε ο διάσημος λογαριασμός που ασχολείται με την ιππασία στο Instagram, “δίνοντας” την @athina295. Βέβαια, ο λογαριασμός της κληρονόμου είναι κλειδωμένος, ιδιωτικός, με μόλις 8 δημοσιεύσεις, 52 ακολούθους που θέλει να μοιράζεται μαζί τους ό,τι αναρτά και εκείνη ακολουθεί 63 λογαριασμούς.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως δεν δέχεται άγνωστα αιτήματα επομένως αν θέλετε να την κάνετε follow μάλλον… θα δυσκολευτείτε! Πολλοί βέβαια υποστηρίζουν πως αλλάζει και συχνά ονόματα, ώστε να μην την εντοπίζουν αφού ως γνωστόν δεν αγαπά τα Μέσα αλλά ούτε και την προβολή. Εμείς πάντως, βρήκαμε φωτογραφίες από τον φερόμενο λογαριασμό της αλλά και την grande τελευταία της εμφάνιση σε αγώνες. Πάντως φέτος, οι ιππικοί αγώνες μάλλον πάνε προς ακύρωση οπότε δεν θα την δούμε! Ιδού λοιπόν οι περσινές:

Αθηνά Ωνάση Instagram
Αθηνά Ωνάση Instagram ποιο είναι

Δείτε και αυτό: Αθηνά Ωνάση: Άξιες της κληρονομιάς της οι σπουδές της – Προκαλούν εντύπωση

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ