- Διαφήμιση -

Στο The BODY Φεβρουαρίου η Κατερίνα Γερονικολού μεταμορφώνεται σε ζογκλέρ, ακροβάτη, κλόουν και βιώνει για λίγο τη ξεχωριστή ζωή του τσίρκο. Μια φωτογράφιση μοναδική αλλά και επεισοδιακή!

Δύσκολα θα πιστέψεις πόσα πήγαν στραβά εκείνη την ημέρα. Η προετοιμασία είχε γίνει σχεδόν ένα μήνα πριν αλλά ο χιονιάς αποφάσισε να κάνει αισθητή την παρουσία του ακριβώς την ημερομηνία που είχαμε ορίσει για τη φωτογράφιση. Η Κατερίνα έφθασε στη φωτογράφιση άρρωστη.

- Διαφήμιση -

Ναι, ήταν τόσο άρρωστη που δεν έπρεπε να έρθει! Αλλά, όπως λέει ειλικρινά και στη συνέντευξή της στο The BODY, όταν αναλαμβάνει μία υποχρέωση απλώς τη φέρνει εις πέρας. Παλεύαμε να ζεστάνουμε το χώρο του τσίρκου.

Η τέντα έχει ύψος 12 μέτρα και μέγεθος 40τμx40τμ! Εξαιτίας της κακοκαιρίας και της έντονης βροχής έπεσε το ρεύμα δύο φορές! Το αποτέλεσμα είναι να φωτογραφίζουμε στα σκοτεινά και χωρίς θέρμανση. Παρά την ίωση, το κρύο και τις δυσμενείς συνθήκες, η Κατερίνα -λέω αλήθεια- δεν γκρίνιαξε ούτε λεπτό.

Και δεν σταματούσαμε τις λήψεις παρά μόνο όταν είχαμε εκείνη που μάς ικανοποιούσε όλους. Φυσικά στο καλό τελικό αποτέλεσμα συνέβαλαν εξίσου ο εξαιρετικός φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός, το λαμπερό μακιγιάζ της Πόπης Μαργαρίτη και το ευφάνταστο styling της Χριστίνας Ευσταθίου. Και είναι σίγουρο ότι αυτή η φωτογράφιση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την απεριόριστη βοήθεια των συντελεστών του Circo Atmosphere που τόσο πρόθυμα μάς βοήθησαν με κάθε δυνατό τρόπο.

 

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ