Χριστίνα Σούζη σύζυγος
- Διαφήμιση -

Η Χριστίνα Σούζη είναι ξεκάθαρα η μετεωρολόγος που όλοι λατρεύουμε! Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε τι έχει πει για τα κιλά αλλά και τον άγνωστο σύζυγό της!

Η ίδια, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παγκράτι. Μετά τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο άρχισε να παραδίδει μαθήματα μαθηματικών, μέχρι που προσελήφθη στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

- Διαφήμιση -

Εργάζονταν στην ΕΜΥ για πολλά χρόνια, και ήταν η φωνή του καιρού στο ραδιόφωνο του Σκάι. Μέχρι που της ανακοίνωσαν ότι ήρθε η ώρα να βγει και στην τηλεόραση. «Με βούτηξαν από το λαιμό, από το “αρχηγείο μου”, τα κομπιούτερ και τα συστήματά μου και μου είπαν: “τέλος, πια, οι δοκιμές. Μπες!» έχει πει με το παλιό της χιούμορ

Τα κιλά και ο σύζυγός της – Μικρά μυστικά για τον καιρό

«Βεβαίως, οι μετεωρολόγοι δεν είμαστε θεοί. Μπορείς να πέσεις έξω είτε γιατί τα προγνωστικά μοντέλα δεν έχουν πιάσει καλά το σύστημα που θα έρθει, αν και τώρα με την εξέλιξη της τεχνολογίας δύσκολα γίνεται αυτό, είτε γιατί διαβάζεις λάθος τα προγνωστικά μοντέλα ή γιατί δεν πιστεύεις ότι θα βγουν. Επίσης, μπορεί να ρισκάρεις καμιά φορά, χωρίς να έρθει τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν μου συμβαίνει τακτικά, αλλά και σαφώς μπορεί να συμβεί», δήλωσε η μετεωρολόγος στο περιοδικό Τηλεθεατής σχετικά με τα μυστικά του καιρού.

«Όταν πονάει ένα παλιό σας τραύμα στα οστά, θα βρέξει. Όταν έχει καπέλο η Πεντέλη, θα φυσήξει δυνατός βοριάς και όταν θέλετε να πάτε για ψάρεμα, είναι προτιμότερο να ρωτάτε πρώτα τους ντόπιους ψαράδες» συνεχίζει. Έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της, ενώ αγαπά το καλό φαγητό.

«Προσπαθώ να κρατιέμαι στα κιλά μου για να με χωράει και η τηλεόραση (γελάει). Κάνω διατροφή από το περασμένο Πάσχα, γιατί είχα πάρει επτά κιλά. Το αρνάκι ήταν η χαριστική βολή. Τώρα τα έχω χάσει» δηλώνει όλο χιούμορ! Όσο για τον σύζυγό της; Με το σύζυγο της Γιάννη είναι μαζί από τα νιάτα τους και είχαν περάσει και οι δύο στην Πάτρα, η Χριστίνα Σούζη, στο Μαθηματικό, ο δε Γιάννης στη Βιολογία.

Δείτε και αυτό: Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Μείον 6 κιλά η ηθοποιός – Πώς τα έχασε

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ