Ευρυδίκη Βαλαβάνη ύψος και κιλά

Μάθαμε το ύψος και τα κιλά που ζυγίζει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Εσείς ξέρετε ποια είναι η δίαιτα που κάνει για να χάσει βάρος; Κι όμως, είναι πολύ πιο εύκολη από όσο νομίζετε…

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λοιπόν, έχει ύψος 1,72 μ. και ζυγίζει 56 κιλά. Παλαιότερα, είχε μιλήσει σχετικά με τις διατροφικές αλλά και fitness συνήθειές της, που την βοηθούν να διατηρεί αυτό το σώμα το οποίο και όλοι ζηλεύουμε.

Τα διατροφικά tips της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για να διατηρεί το βάρος της και να χάνει περιττά κιλά

“Πριν αρχίσω το χορό, που τώρα είναι στη ζωή μου επί 8 ώρες καθημερινά, γυμναζόμουν περίπου 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Περισσότερο έκανα αερόβια, τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο και TRX . Τρώω τα πάντα, σίγουρα προσέχω κι αν είναι να φάω κάτι παχυντικό θα το φάω με μέτρο. Αν αποφεύγω κάτι περισσότερο, είναι τα τηγανητά. Δεν είμαι freak με τη διατροφή μου”, είχε πει χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας στη συνέχεια τι κάνει όταν θέλει να χάσει 2 με 3 κιλά, “Θα ακολουθήσω καλύτερη διατροφή. Θα αποφύγω τα γλυκά και το junk food και θα κάνω πιο έντονη αερόβια άσκηση”.

Μην μας πείτε, ότι δεν σας ακούγετε σαν κάτι που και εσείς θα μπορούσατε πολύ εύκολα να κάνετε; Εξάλλου το καλοκαίρι είναι κοντά!