Εύα Χατζηνικολάου και Νίκος

Κι όμως ο σκληρός της ενημέρωσης, Νίκος Χατζηνικολάου, έχει μια μεγάλη αδυναμία! Ο λόγος για την ξανθιά του «πριγκίπισσα», Εύα Χατζηνικολάου, την κόρη του με την Κρίση Τσολακάκη.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια πολύ μεγάλη και όμορφη οικογένεια, και σαν κλασσικός μπαμπάς ο Νίκος δεν θα μπορούσε να μην έχει αδυναμία στην κορούλα του! Η ξανθιά Εύα Χατζηνικολάου έχει κάνει ουκ ολίγες φορές την εμφάνισή της στο… Instagram του μπαμπά της και μπορούμε να πούμε ότι μοιάζει πολύ στην Κρίστη Τσολακάκη. Η Εύα είναι 7,5 χρονών και όπως έχει πει και σε παλαιότερη συνέντευξή του η μικρούλα ήρθε στη ζωή για να τον ξεμυαλίσει.

Η Εύα Χατζηνικολάου και ο… snow

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 όπως όλοι, μένει στο σπίτι με αφορμή τον κορονοϊό και βγαίνει μόνο για περιπάτους στους οποίους συνοδεύει τα παιδιά του. Εννοείται βέβαια, πως πάει και κανονικά στο κανάλι!

Στέλνοντας μήνυμα για «Μετακίνηση 6» ο Νίκος και η Εύα Χατζηνικολάου, πήραν τον Snow, το κατοικίδιο της οικογένειας και απόλαυσαν τον ζεστό απογευματινό ήλιο.

Ο ίδιος δημοσίευσε φωτογραφία της Εύας με τον Snow σχολιάζοντας: «Κωδικός 6! Εύα και Snow,όμως,δεν τηρούν τις… αποστάσεις μεταξύ τους! #doglovers»

Ο Snow έγινε μέλος της οικογένειάς τους τον Σεπτέμβριο του 2015 και έχει κλέψει την καρδιά όλων. Βέβαια η μικρή Εύα Χατζηνικολάου, δείχνει να του έχει…. μια αδυναμία παραπάνω!

Θυμίζουμε πως ο άνκορμαν του ΑΝΤ1 έχει τέσσερα παιδιά. Το πρώτο του παιδί απέκτησε με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση, τον Παναγιώτη, ενώ από το δεύτερο γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη, το 2006, έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα. Φυσικά και ο ίδιος, δηλώνει πλήρως χαζομπαμπάς με τα παιδιά και την οικογένειά του να αποτελούν τη νούμερο 1 προτεραιότητά του!

Δείτε μερικές φωτογραφίες με το Νίκο Χατζηνικολάου και την κόρη του

Δείτε και αυτό: Κρίστη Τσολακάκη: Αυτή είναι η ηλικία της – Η «άγνωστη» σύζυγος του Χατζηνικολάου