Η Kate Hudson δεν επαναπαύτηκε στα υπέροχα γονίδιά της. Κάνει ό,τι μπορεί για να τα βελτιώσει, ειδικά μετά τη γέννηση των δύο αγοριών της. Η Hudson όμως πιστεύει βαθιά ότι δεν πρέπει να γυμνάζουμε μόνο το σώμα μας αλλά και το πνεύμα.

«Ο διαλογισμός ήταν ό,τι πιο χρήσιμο έχω κάνει και άλλαξε τη ζωή μου ριζικά», δήλωσε πρόσφατα η διάσημη ηθοποιός. «Όταν διαλογίζεσαι τακτικά, μπορείς να αισθανθείς τη διαφορά. Ξεκίνησα τον υπερβατικό διαλογισμό πριν από ενάμιση χρόνο και διαλογίζομαι 20 λεπτά κάθε πρωί και προσπαθώ και άλλα 20 λεπτά κάθε απόγευμα».
Όσο για τη γυμναστική που προτιμά, η 36χρονη λέει ότι κάνει τα πάντα, από pilates και yoga μέχρι TRX και box. «Απολαμβάνω πραγματικά το να ιδρώνω γιατί με βοηθάει να καθαρίσω το μυαλό μου. Και δεν γυμνάζομαι μόνο για να δείχνω ωραία, αλλά και γιατί το οξυγόνο φτάνει στον εγκέφαλό μου… Γιατί νιώθω το αίμα μου να κυκλοφορεί σε όλο μου το σώμα», έχει δηλώσει η ηθοποιός.

13298276_558716370977317_326255501_nPilates ξεκίνησε πριν από 17 χρόνια, ενώ αναπόσπαστο κομμάτι της τακτικής της άσκησης είναι και ο χορός. «Το νέο μου trend είναι το σχοινάκι. Κάθε φορά που έχω διάλειμμα, το παίρνω, κάνω 150 επαναλήψεις, σταματάω για λίγο και μετά άλλες 150. Από το να κάθομαι άπρακτη, προτιμώ να πηδάω με το σχοινάκι μου!», έχει πει για το πώς περνάει τον χρόνο της ανάμεσα στα γυρίσματα των ταινιών. Στην πρώτη της εγκυμοσύνη η Kate Hudson πήρε 27 κιλά. «Η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο τεμπέλα με το πρώτο μου παιδί και το απολάμβανα. Ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθω στα κανονικά μου κιλά μετά τη γέννηση του Ryder», ομολογεί. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη τα πράγματα ήταν διαφορετικά. «Ο Bingham ήταν πολύ ανήσυχο μωρό και δεν μπορούσα να κάτσω στιγμή. Όταν γεννήθηκε, άρχισα σιγά-σιγά να ξαναβρίσκω τη φόρμα μου, κάνοντας καθημερινά τζόγκινγκ».

H διατροφή της περιλαμβάνει τα πάντα και έχει αδυναμία στα μακαρόνια. Σε καθημερινή βάση φροντίζει να παίρνει περίπου 1.800 θερμίδες, ενώ όταν θέλει να αδυνατίσει πέφτει στις 1.500 και κάνει αποτοξίνωση με χυμούς.