Κατερίνα Δαλάκα πρόταση μετά το Survivor
- Διαφήμιση -

Γεννημένη νικήτρια, η Κατερίνα ανήκει σε εκείνη τη «φυλή» που δέχεται την ήττα μόνο ως σκαλοπάτι για την επόμενη νίκη. Μετατρέπει τη στενοχώρια σε πείσμα και πηδά κάθε εμπόδιο μέχρι να φτάσει στον στόχο της. Είτε βρίσκεται στο στάδιο, είτε σε τηλεοπτικό παιχνίδι, ξέρει να καταφέρνει επιδόσεις που αξίζουν μετάλλια.

Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε στο The Body και μας τα είπε… όλα! Ποια ήταν η πρόταση που αρνήθηκε μετά το Survivor και σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί;

- Διαφήμιση -

Γιατί ξαναμπήκες στο Survivor;

Ο στίβος δεν είναι ένα άθλημα που σου προσφέρει χρήματα εκτός κι αν είσαι Ολυμπιονίκης ή
έχεις πετύχει κάτι πάρα πολύ σπουδαίο. Είναι ένα άθλημα που δεν διαφημίζεται. Όμως το αγαπώ και θέλω να ασχολούμαι με αυτό χωρίς οικονομική αγωνία. Αυτός ήταν και ο λόγος που μπήκα στο παιχνίδι. Θέλω να κάνω αυτό που αγαπάω τουλάχιστον για κάποια χρόνια με άνεση.

Υπήρξαν μετά το παιχνίδι δελεαστικές επαγγελματικές προτάσεις εκτός αθλητικού χώρου;

Υπήρξαν φυσικά, αλλά αρνήθηκα γιατί στην παρούσα φάση θέλω να κάνω αθλητισμό. Ο στίβος έχει ημερομηνία λήξης κι εγώ θέλω να ασχοληθώ όσο ακόμα προλαβαίνω. Αν δεν το κάνω τώρα, ίσως αργότερα να μην μπορώ, να έχω οικογένεια ή άλλες υποχρεώσεις.

Σε ενοχλεί που ένας φακός σε ακολουθεί πλέον πάντα;

Είναι αλήθεια ότι δεν μου αρέσει που καθημερινά γράφονται άρθρα για μένα και λέγονται πράγματα που δεν είναι αληθινά. Ήταν όμως αναμενόμενο να αλλάξει η ζωή μου καθώς αυτό το παιχνίδι είχε έντονη έκθεση και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θέλοντας και μη, γίνεσαι πρόσωπο προς συζήτηση ακόμα και χωρίς να δίνεις δικαίωμα. Από εκεί και πέρα αν κάποιος δεν προσβάλλει την οικογένειά μου κι εμένα, δεν ασχολούμαι. Η οικογένειά μου είναι χαμηλών τόνων και δεν τους αρέσει η έκθεση αλλά την αποδέχονται αφού δεν γίνεται αλλιώς. Χαίρονται όμως όταν βλέπουν όλο αυτό τον κόσμο, και τα παιδάκια που με στηρίζουν. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα.

Κατερίνα είσαι πολύ αδύνατη. Τι τρως;

Όταν ξεκινάει η προετοιμασία μου, η διατροφή μου είναι πολύ συγκεκριμένη. Ακολουθώ το πρόγραμμά μου χωρίς παρεκτροπές γιατί αν δεν κάνω σωστή διατροφή δεν θα έχω και τη σωστή ενέργεια για την προπόνησή μου. Η διατροφή μου περιλαμβάνει κυρίως πρωτεΐνη και υδατάνθρακα.

Μαγειρεύεις;

Ναι, μαγειρεύω όλα τα φαγητά αλλά πολύ συχνά φτιάχνω κοτόπουλο επειδή μου αρέσει αλλά και επειδή χρειάζεται να τρώω υγιεινά και σωστά.

Σε τι δεν μπορείς να αντισταθείς;

Στα παγωτά. Τρώω χειμώνα – καλοκαίρι. Τα υπόλοιπα γλυκά τα αποφεύγω.

*Από την Τάνια Μαρκουτσά

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ