- Διαφήμιση -

Η Καλομοίρα πήρε αρκετά κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στα δίδυμα και έκανε τα αδύνατα δυνατά για να τα χάσει. Δημοσίευσε μάλιστα μια φωτογραφία από τότε που ήταν έγκυος και μία τωρινή, με το μήνυμα «Μπορείτε να τα καταφέρετε! Eίστε όμορφες όπως κι αν είστε».

- Διαφήμιση -

newego_LARGE_t_641_106556443

Έγραψε ότι είχε φτάσει τα 89,8 κιλά πριν γεννήσει και μοιράστηκε με τις γυναίκες που θέλουν να αδυνατίσουν πώς έχασε τα 40 κιλά:

«Δούλεψα σκληρά και προσέχω πάρα πολύ. Η διατροφή μου αποτελείται κατά το 80% από υγιεινές τροφές και κατά 20% από σάλτσες και αυτά που μου αρέσουν. Κάνω πολλή γυμναστική, τρέξιμο, γιόγκα. Η γυμνάστρια μου βγάζει καθημερινά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσω. Δεν το έχω κρύψει ποτέ: μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό. Όταν έβλεπα το σώμα μου με τόσα επιπλέον κιλά, στεναχωριόμουν. Φοβόμουν ότι δεν θα τα έχανα ποτέ. Αλλά έβαλα πρόγραμμα και έκανα ό,τι μπορούσα. Σιγά σιγά ένιωθα πιο καλά. Όσο αδυνάτιζα τόσο περισσότερο πρόσεχα τη διατροφή μου. Έκοψα τα μακαρόνια και πολλά ακόμη παχυντικά γεύματα. Ήταν βέβαια δύσκολο».

 
 
- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ