Κική Μακρυπούλια Ζέτα
- Διαφήμιση -

Μπορεί το όνομα Κική Μακρυπούλια να μην σας λέει πολλά, εμείς όμως την εντοπίσαμε και σας λέμε με σιγουριά ότι η Ζέτα δεν είναι η μόνη καλλονή στην οικογένεια… σε καμία περίπτωση.

Η ομορφιά είναι οικογενειακό τους χαρακτηριστικό και αυτό αποδεικνύεεται περίτρανα και από την Κική Μακρυπούλια! Ο λόγος φυσικά για την κούκλα μητέρα της ηθοποιού, στην οποία και έχει μεγάλη αδυναμία η Ζέτα.

- Διαφήμιση -

Ποια είναι η Κική Μακρυπούλια

Η μητέρα της Κική και ο πατέρας της Κώστας Μακρυπούλιας είναι το γούρι της ηθοποιού, που μάλιστα βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό της. Η κυρία Αγγελική λατρεύει και τα τρία παιδιά της, και όλοι στον τόπο καταγωγής της Ζέτας έχουν να λένε για το πόσο καλή μαγείρισσα είναι! Και η Κική Μακρυπούλια ήταν πολύ δεμένη με την δική της δεύτερη μητέρα, την πεθερά της, την οποία και έχασε το Νοέμβρη.

Από εκείνη πήρε και το όνομά της η Ζέτα! Σημειώνεται, πως το πλήρες όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια είναι Αγορίτσα Ζωή, όπως της γιαγιάς της, της κυρά Αγορούλας όπως την αποκαλούσαν στο χωριό, και από το Ζωή προέκυψε το Ζέτα.

Όπως είχε εξηγήσει η ίδια η γιαγιά της Ζέτας Μακρυπούλια, σε μία σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση: «Με βάφτισαν Αγορίτσα για να γεννήσω αγόρι όταν θα γινόμουν μάνα. Και πράγματι έκανα τον Κώστα, τον πατέρα της Ζέτας μου».

Hint: Η Ζέτα Μακρυπούλια ξεκίνησε από τηλεοπτικές διαφημίσεις, συμμετείχε στην εκπομπή Ciao ANT1 ως…”τσαούσα”, παρουσίασε μία εκπομπή μαζί με την Τιτίκα Στασινοπούλου και αργότερα, μετά το λύκειο αποφοίτησε από την δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου και παρακολούθησε μαθήματα στο “Θέατρο των αλλαγών” ενώ έπειτα εργάστηκε σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές. Αρχικά παρουσίασε την μουσική εκπομπή Mad Zone στο κανάλι MAD ενώ το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε στη σειρά του Νίκου Μαστοράκη, Χωρισμένοι με Παιδιά. Έπειτα συμμετείχε στις σειρές Νιρβάνα, Το μπέρδεμα, Miss Νταίζυ και Σόλο Καριέρα.

Δείτε φωτογραφίες

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ