Μαρία Μπεκατώρου μαμά
- Διαφήμιση -

Νομίζετε πως τα ξέρετε όλα για τη Μαρία Μπεκατώρου αλλά σίγουρα δεν έχετε δει την μαμά της! Η παρουσιάστρια, μοιάζει σαν δίδυμη με την Αννίτα Μπεκατώρου και η ομοιότητά τους είναι απίστευτη.

Εξάλλου, μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της πριν από περίπου 2 χρόνια η μητέρα της, είναι το απόλυτο στήριγμα για τη Μαρία Μπεκατώρου. Μπορεί να μένει μακριά, αφού η Αννίτα Μπεκατώρου μένει μόνιμα στον τόπο καταγωγής της Μαρίας, την Κεφαλλονιά, αλλά όποτε έρχεται στην Αθήνα η ίδια… την κάνει σχεδόν τουρ!

- Διαφήμιση -

Εμείς, τις εντοπίσαμε σε δημόσια εμφάνισή τους αρκετά χρόνια πριν και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο, έλαμπαν από χαρά! Η παρουσιάστρια μάλιστα, μιλώντας στο περιοδικό People πριν από τρία χρόνια είχε μιλήσει για ένα αστείο περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη μητέρα της… το οποίο είχε δημοσιοποιήσει και στο Instagram!

«Ακόμη και η μαμά μου μου τηλεφωνεί και μου λέει ”αμάν, ρε κορίτσι μου, με την ηλικία σου”. ”Αφού είναι γνωστό πως έχω γεννηθεί το 1974” της απαντάω. ”Από πού το ξέρουν, παιδί μου;” με ρωτάει. Το λέει για εκείνη, κατάλαβες, γιατί φανερώνεται και η δική της ηλικία. (γέλια) ”Τι πας και λες; Οι άλλες γιατί δεν λένε;” με ρωτάει.»

Δείτε τη Μαρία Μπεκατώρου με την μαμά της

Μαρία Μπεκατώρου μαμά
Η Μαρία Μπεκατώρου με την μαμά της στα αριστερά

Η ηλικία της παρουσιάστριας και τα κιλά της

Όσον αφορά στην ηλικία της αποκάλυψε ότι είναι 46 ετών. «Νιώθω 25 χρόνων!», είπε συγκεκριμένα προσθέτοντας πως δεν έχει κανένα άγχος για τον χρόνο που περνάει. Όσο για το ύψος της; Η Μαρία Μπεκατώρου είναι 1,60. Τέλος, σχετικά με τα κιλά της είπε: «Τώρα είμαι 52 κιλά, ενώ στα αδύνατά μου είμαι και 50. Στην εφηβεία όμως είχα φτάσει τα 65».

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ