Μάρκος Σεφερλής τι δίαιτα κάνει

Ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής ακολούθησε δίαιτα, αφού κάποια στιγμή ξεπέρασε τα 100 κιλά! Η Έλενα Τσαβαλιά τον έβαλε σε πρόγραμμα και ο ίδιος έχασε 13 εύκολα και γρήγορα. Άλλωστε και εκείνη αγαπά πολύ την υγιεινή διατροφή…

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του εμφανίστηκε πιο αδύνατος, αφού όπως είπε έχει χάσει 13 κιλά και κάποια στιγμή είχε ξεπεράσει τα 100 κιλά! “Οι γυναίκες με φλερτάρουν ασύστολα και δεν έχω βιώσει την απόρριψη από γυναίκα ” δήλωσε σε ερώτηση της συζύγου του, σχετικά με το αν εμπνεύστηκε τον τίτλο της παράστασης “Η φωλιά του κούκλου” από το γεγονός ότι ακόμη τον φλερτάρουν οι γυναίκες.

Το… ζουμί όμως, είναι αλλού. Ο Μάρκος Σεφερλής ακολουθώντας συγκεκριμένη διατροφή, χάνει δύο κιλά ανά εβδομάδα και η διαφορά είναι παραπάνω από εμφανής: «Έχασα δύο κιλά την τελευταία εβδομάδα, ξεφούσκωσα, πηγαίνω κάθε εβδομάδα με βλέπει, μου λέει που πρέπει να χάσω και είναι μία εξειδικευμένη δίαιτα, δεν είναι γενική…» ανέφερε ο ίδιος.

Το φαγητό άλλωστε, είναι η μεγάλη του αδυναμία και με την βοήθειά του, κατέκτησε και την καρδιά της συζύγου του. Η Έλενα Τσαβαλιά έχει αδυναμία στα ζυμαρικά και παλαιότερα στην εκπομπή που παρουσίαζαν μαζί, ο Μάρκος είχε μαγειρέψει το αγαπημένο της πιάτο! «Το φαγητό αυτό έκανε την Έλενα Τσαβαλιά να πέσει στην αγκαλιά μου χωρίς να το σκεφτεί…» αποκάλυψε ο γνωστός κωμικός για το σουφλέ του.

Δείτε εδώ και την δίαιτα της Έλενας Τσαβαλιά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ