Νίκος Μουτσινάς γάμος
- Διαφήμιση -

Είναι από τους παρουσιαστές που αγαπώ πολύ! Ευφυής, με χιούμορ και ατάκες – φωτιά, ο Νίκος Μουτσινάς είναι ο ορισμός του showman! Μια από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις online είναι ο γάμος και ο Νίκος Μουτσινάς και έτσι συγκέντρωσα όλα αυτά που κατά καιρούς έχει δηλώσει για το φλέγον ζήτημα.

Τελικά είναι υπέρ ή κατά; Έχει σύντροφο ή όχι; Τηρεί σιγή ιχθύος για τα προσωπικά σου στις περισσότερες δηλώσεις του, αλλά μια από αυτές προκαλεί εντύπωση!

- Διαφήμιση -

Ο Νίκος Μουτσινάς και ο γάμος

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στο «Μαζι σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, πρόσφατα, και μία εκ των ενοτήτων της συνέντευξης περιελάμβανε ερωτήσεις από τους συνεργάτες του στο «Καλό Μεσημεράκι».

Ο Πέτρος από τους Alcatrash τον ρώτησε αν σκοπεύει τελικά να παντρευτεί. Τότε, ο Νίκος Μουτσινάς με το ιδιαίτερο χιούμορ του είπε: «Δεν ξέρω μωρέ να σου πω την αλήθεια μου αν θα παντρευτώ… Πρέπει να ‘ναι νησί, να ‘χει άμμο… Έχω δει πολύ “Τόλμη & Γοητεία”, όλοι οι γάμοι ήταν καλοκαίρι σε κάτι πολύ ωραία εξωτικά. Αν το κάνω σε εξωτικό, πόσος κόσμος να έρθει, ποιος θα βάλει το νυφικό… Έχουμε κάποια προβλήματα. Οπότε άστο, μη ραφτείτε άδικα»

Η στιγμή που ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για σύντροφο

Ο ίδιος το καλοκαόιρι έκανε μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από τη Σαντορίνη όπου και βρίσκεται, αποκαλύπτοντας, ότι βρίσκεται σε σχέση.

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε, έγραψε χαρακτηριστικά: «Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος, ύπνος, ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά εμένα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου.. Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ»

Η single ζωή φαίνεται πως έχει μείνει εδώ και καιρό πίσω του, ωστόσο ο ίδιος όταν δεν είναι σε σχέση, αφιερώνεται στα κατοικίδια του, όπως αποκάλυψε παλαιότερα. «Η προσωπική μου ζωή δεν υπάρχει. Δεν είναι ωραίο, το ξέρω, αλλά ας το μετανιώσω αργότερα. Ίσως το μετανιώσω βλέποντας DVD από το Νικ Ο’Κλοκ και προγράμματα από τις θεατρικές μου παραστάσεις. Μου λείπει η συντροφικότητα, αλλά δεν είμαι σε θέση να την κυνηγήσω. Αν έρθει κάτι στο δρόμο μου, εύχομαι να έχω τα μάτια ανοιχτά. Τη συντροφικότητα, πάντως, αυτή τη στιγμή, μου την καλύπτουν τα δύο σκυλιά μου, ο Άντι και ο Τρίκι».

Δείτε και αυτό: Νίκος Μουτσινάς: Η πιο δυνατή του σχέση – Έχει μεγάλη αδυναμία

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ