- Διαφήμιση -

Το κινητό σου είναι η προέκταση του χεριού σου; Κατεβάζεις συνέχεια εφαρμογές και δεν μπορείς να αντισταθείς στη συνεχή ενημέρωση των social media; Κάποιες φορές όμως η χρήση του κινητού μπορεί να είναι υπερβολική. Με τα παρακάτω tips θα μπορέσεις να βάλεις ένα μέτρο.

Γίνε… antisocial

- Διαφήμιση -

Είσαι εθισμένη στο κινητό σου; Δεν προλαβαίνεις να απαντήσεις στους φίλους σου στα social media όταν είσαι στη δουλειά ή στο μάθημα Pilates; Θα σε σώσει το Antisocial program (http://anti-social.cc/) το οποίο θα μπλοκάρει τα προφίλ σου για όση ώρα εσύ επιθυμείς.

Πολέμησέ το με detox

Βλέπεις ταινία και δεν μπορείς να αντισταθείς στο να ενημερώσεις τα social media; Κατέβασε την εφαρμογή Digital Detox και θα κλείσεις το τηλέφωνο για όσο χρονικό διάστημα εσύ αποφασίσεις.

Άκου, βρε φίλη

Κάθε φορά που κάνεις chat στα social media, φρόντισε μετά να επικοινωνήσεις πιο προσωπικά με μια φίλη σου. Επιδίωξε να βγεις για έναν καφέ και να τα πείτε, όχι μέσω Skype αλλά face to face. Η έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας αποτελεί έναν από τους κυριότερους λόγους κατάθλιψης στις μέρες μας, σύμφωνα με ειδικούς.

Θα το πληρώσεις ακριβά

Μην αφήνεις το κινητό σου να σε τραβά μακριά από την παρέα σου. Παίξε αυτό το παιχνιδάκι με τους φίλους σου την επόμενη φορά που θα βρεθείτε: Όταν βγείτε για φαγητό, βάλτε πάνω στο τραπέζι τα κινητά σας και ο πρώτος που θα τσεκάρει το δικό του θα πρέπει να πληρώσει το λογαριασμό!

Διάβασε επίσης:

Facebook και κατάθλιψη

Να ψάξω το κινητό του;

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ