- Διαφήμιση -

Δεν είναι υπέροχο όταν ορισμένες συνήθειες που ήδη έχεις παίρνουν την έγκριση επιστημονικών μελετών; Σίγουρα ναι, αφού μπορείς να συνεχίσεις να τις έχεις γνωρίζοντας πια πως κάνουν καλό και στο οργανισμό σου!

Κοιμήσου λίγο παραπάνω

- Διαφήμιση -

Νέα μελέτη του Βιοιατρικού Ινστιτούτου Harbor-UCLA Medical Center, έδειξε πως το να αναπληρώνεις συχνά τις χαμένες ώρες ύπνου είναι ευεργετικό και αυτό επειδή βοηθά τον οργανισμό σου να ισορροπήσει τα επίπεδα ινσουλίνης. Κατ’ επέκταση μειώνει τον κίνδυνο διαβήτη και καρδιαγγειακών παθήσεων.

Το Μεξικάνικο μπορεί να διατηρήσει το βάρος σου

Χάρη σε μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Ουαϊόμινγκ, βρέθηκε πως η καψαϊκίνη, μια ουσία που βρέθηκε στο τσίλι, σε βοηθά να μεταβολίσεις το λίπος σου.

Μαύρη σοκολάτα

Η μαύρη σοκολάτα αποτελεί το καλύτερο και υγιεινότερο γλυκό. Τρώγοντας ακόμα και ένα μικρό κομματάκι καθημερινά, κάνουμε καλό σε πολλά σημεία του οργανισμού μας. Αρχικά οι ρυτίδες λειαίνουν, ενισχύει τη μνήμη και μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών νοσημάτων, σε συνδυασμό βέβαια με τη διατήρηση της γραμμής σου.

Η αγκαλιά σε κρατάει υγιή

Μια αγκαλιά σου μειώνει το καθημερινό στρες και αποτρέπει τον οργανισμό από το να νοσήσει. Έρευνες έδειξαν πως όσο περισσότερο αγκαλιαζόμαστε κατά τη διάρκεια μιας μέρας τόσο περισσότερο προστατεύουμε τον οργανισμό μας από ψυχοσωματικές ασθένειες.

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ