- Διαφήμιση -

Είσαι πρωινός τύπος; Σηκώνεσαι με ευκολία από το κρεβάτι νωρίς το πρωί με σκοπό να αδράξεις τη μέρα; Τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να είσαι χαρούμενη, πιο αδύνατη και με λιγότερο άγχος!

Σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης, στη Γερμανία, ανήκεις στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που είσαι εξπέρ στο να λύνεις προβλήματα και να τα αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία και θετική σκέψη.

- Διαφήμιση -

Επίσης η ίδια έρευνα αποδεικνύει πως οι πρωινοί τύποι είναι περισσότερο αξιόπιστοι και συναισθηματικά ευσταθείς, σε σύγκριση με εκείνους που λειτουργούν καλύτερα το βράδυ.

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, εκείνοι που ξυπνούν νωρίς το πρωί, έχουν περισσότερες πιθανότητες να μην αγχωθούν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι στην περίπτωση που νομίζεις πως ακόμα 30 λεπτά ύπνου θα σε κάνουν να νιώθεις πιο ξεκούραστη, είναι πιθανό να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Τέλος, το πρωινό ξύπνημα μπορεί να σε κάνεις να χάσεις βάρος. Επίλεξε όποια μορφή άσκησης θέλεις, όμως πραγματοποίησέ τη τις πρωινές ώρες, ακόμα και πριν το γραφείο. Το σώμα αντιδρά καλύτερα στην άσκηση εκείνη την ώρα.

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ