- Διαφήμιση -

Όσο μπαίνουμε στην Άνοιξη και ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος, οι προτάσεις για εξόδους και πάρτι θα πέφτουν βροχή. Επιπλέον το Πάσχα με τα τραπέζια και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις βρίσκεται μόλις μία εβδομάδα μακρυά κι εσύ αγχώνεσαι ολοένα και περισσότερο, καθώς βρίσκεσαι σε περίοδο δίαιτας, μια ανάσα πριν το καλοκαίρι. Και το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι τι να επιλέξεις από το μπουφέ, για να μη χαλάσεις τη διατροφή σου;

Παρακάτω μπορείς να δεις έξυπνα τρικ για να μη βγεις εκτός προγράμματος:

- Διαφήμιση -

Κάθισε μακρυά από τον μπουφέ

Λογικό είναι πως ο πειρασμός μεγαλώνει όσο πιο κοντά κάθεσαι από τον μπουφέ. Γι αυτό το λόγο επίλεξε ένα σημείο που δεν θα έχεις άμεση οπτική επαφή, έτσι θα είναι πιο εύκολο να μην το σκέφτεσαι.

Επίλεξε νερό

Το αλκοόλ δεν είναι καλή επιλογή όσο βρίσκεσαι σε δίαιτα, καθώς έχεις αρκετές θερμίδες. Αν δεν βγαίνεις καθημερινά, τότε μπορείς να πιεις ένα ποτήρι κρασί, σε αντίθετη περίπτωση καλό είναι να επενδύσεις στο νερό, καθώς τα αναψυκτικά θα σου δώσουν περιττές θερμίδες.

Πιάσε κουβέντα

Δεν είναι σωστό να μιλάμε όταν τρώμε, όμως σε αυτή την περίπτωση δεν μετράει. Κατά τη διάρκεια του γεύματος πιάσε κουβέντα με τους φίλους σου και τους υπόλοιπους καλεσμένους. Με αυτόν τον τρόπο θα χορτάσεις, χωρίς να έχεις φάει πολύ.

Επένδυσε στη σαλάτα

Από έναν πλούσιο μπουφέ, πρέπει να εστιάσεις στην σαλάτα και στην όσο το δυνατόν πιο άπαχη πρωτεΐνη. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να φας άφθονη ποσότητα λαχανικών που θα σε κάνουν να νιώσεις χορτάτη.

Απόφυγε τα τσιμπολογήματα

Σε κάθε μπουφέ είναι βέβαιο πως θα βρεις μια ποικιλία από σνακ, που είναι σίγουρο πως είναι παχυντικά. Κάνε πως δεν υπάρχουν, αφού η κατανάλωσή τους θα σου δώσει έξτρα θερμίδες.

Αντάμειψε τον εαυτό σου

Μην είσαι πολύ σκληρή με τον εαυτό σου. Μετά από μια επιτυχημένη δοκιμασία και την επιλογή της σωστής διατροφής, άφησε τον εαυτό σου να φάει μια μικρή ποσότητα από το αγαπημένο σου πιάτο!

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ